Ελλάδα

Ληστεία Παλαιό Φάληρο: Οι Αρχές βρήκαν ποιος είναι ο 4ος δράστης που κρυβόταν στην ντουλάπα

Ληστεία Παλαιό Φάληρο: Οι Αρχές βρήκαν ποιος είναι ο 4ος δράστης που κρυβόταν στην ντουλάπα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ένα μήνα μετά το φιάσκο.

Η ληστεία που σημειώθηκε πριν από ένα μήνα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μουσών και Θηβών, στο Παλαιό Φάληρο, είχε μονοπωλήσει την επικαιρότητα καθώς είχε εξελιχθεί σε φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τα στοιχεία του 4ου ληστή, οι έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο ληστής δεν είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς, παρά το γεγονός ότι είχε κρυφτεί μέσα στην ντουλάπα του διαμερίσματος στο οποίο είχε εισβάλει μαζί με τους συνεργούς του, μέσα στην οποία μάλιστα είχε αφοδεύσει.

Ο συγκεκριμένος, ο οποίος εντοπίστηκε από τον γιο της ιδιοκτήτριας, καθώς τον είχε προβληματίσει η έντονη δυσοσμία μέσα στο σπίτι είναι σύμφωνα με πληροφορίες αλλοδαπός και συνεργός ενός από τους δύο δράστες που συνελήφθησαν, του 35χρονου, Αρμένιου Aramais Bagdasarian. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί με τον Bagdasarian στις 15 Μαΐου του 2012 για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα.

Στη συνέχεια καταδικάστηκαν σε 10 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή και αφού εξέτισαν την ποινή τους αφέθηκαν ελεύθεροι στις 31 Ιανουαρίου του 2013. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά και συγκεκριμένα την Πρωτομαγιά του 2014 ο Bagdasarian ξανασυνελήφθη κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη και αντιποίηση κατά συναυτουργία.

Οι αρχές έχοντας πλέον στη διάθεσή τους τα στοιχεία της ταυτότητας του δράστη που διέφυγε, τον αναζητούν σε γνωστά σημεία, δεν αποκλείουν όμως και το ενδεχόμενο να βρίσκεται πλέον στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η συμμορία των τεσσάρων αντρών που εισέβαλαν στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου αποτελούνταν από επικίνδυνους κακοποιούς. Όπως προέκυψε, ο δεύτερος από τους δύο συλληφθέντες, ο 40χρονος Ρώσος «Ιγκόρ» συμμετείχε σε συμμορία που είχε διαπράξει 36 ένοπλες ληστείες σε μία από τις οποίες είχε τραυματιστεί και ένας ιδιώτης με την μόλις 12 ετών κόρη του.

Όσον αφορά στον δράστη της ληστείας που σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις αρχές, τον Μολδαβό Mihail Ghenov, 41 ετών, κατά τη διάρκεια ληστείας το 2007 στην Καλλίπολη του Πειραιά, είχε σκοτώσει κοσμηματοπώλη και άντρα που είχε σπεύσει να αποτρέψει τη ληστεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments