Διεθνή

Βοστόνη: Όχημα έπεσε σε πλήθος – Αρκετοί νεκροί

Βοστόνη: Όχημα έπεσε σε πλήθος – Αρκετοί νεκροί
Αρκετοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους όταν ένα όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε μια δημοπρασία αυτοκινήτων κοντά στη Βοστόνη, έγινε γνωστό από την αστυνομία της Μασαχουσέτης. Δυστύχημα και όχι τρομοκρατικό χτύπημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, «υπάρχουν νεκροί μεταξύ των πολλών θυμάτων» επισήμανε η αστυνομία στον ιστότοπό της.

«Σε αυτό το στάδιο κανένα στοιχείο ή πληροφορία δεν καταδεικνύει ότι το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα εσκεμμένης ή τρομοκρατικής ενέργειας. Όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι πρόκειται για δυστύχημα» συμπληρώνει.

Εκτός από τους τρεις νεκρούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα, υπάρχουν ακόμη οκτώ τραυματίες, δύο από τους οποίους είναι σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες.

Ωστόσο οι αρχές αποδίδουν το τραγικό συμβάν σε δυστύχημα και όχι σε τρομοκρατική ενέργεια.

«Υπήρχε αίμα παντού. Όλοι ούρλιαζαν» είπε αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τη Boston Globe.

Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με το συμβάν.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας αυτοκινήτων που οργάνωσε η Lynnway Auto Auction στο Μπιλερίκα, σε απόσταση 35 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Βοστόνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments