Πυροβολισμοί σε κολλέγιο στο Τέξας – Δύο νεκροί (pic & vids) | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Μαΐου 2017, 17:51 3 Μαΐου 2017, 17:51

Πυρ σε κολέγιο στο Τέξας άνοιξε άγνωστος. Δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, έπεσαν νεκρά μετά από πυροβολισμούς στο North Lake College του Τέξας. Δείτε βίντεο από τις έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν ένας λευκός με λευκό τζάκετ, ο οποίος κρατούσε ένα πιστόλι στο χέρι του και πυροβόλησε εναντίον του ατόμου που έπεσε αρχικά νεκρό από τις σφαίρες του. Νεκρός είναι και ο ίδιος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο φοιτητής Χασέεμπ Αχμέτ βρισκόταν εντός της αίθουσας διδασκαλίας, όταν άκουσε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς.

Οι μαθητές εκκένωσαν αμέσως την αίθουσα και έσπευσαν να απομακρυνθούν από τις εγκαταστάσεις, ενώ στον προαύλιο χώρο επικράτησε πανικός, με τους περισσότερους να τρέχουν, δίχως κανέναν συντονισμό, ενώ δεν είχε διευκρινιστεί τι είχε συμβεί.

Στο σημείο έφτασαν σημαντικές δυνάμεις της αστυνομίας και έδωσαν εντολή να εκκενωθεί ο χώρος, δίχως να κινδυνεύει κάποιος ή κάποια από τον πανικό που ήδη επικρατούσε.

Το μήνυμα της αστυνομίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απομακρυνθείτε από τον χώρο και μπείτε στα δωμάτιά σας στο κάμπους. Αν βρίσκεστε εκτός, μην πλησιάσετε».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά δεν έχουν ακουστεί άλλοι πυροβολισμοί.

Δείτε βίντεο από τις έρευνες της αστυνομίας εντός των εγκαταστάσεων…

Ετικέτες: