Σήμερα η τελευταία και πιο κρίσιμη τηλεμαχία μεταξύ Μακρόν και Λεπέν | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Μαΐου 2017, 07:25 3 Μαΐου 2017, 7:25

Τέσσερις ημέρες πριν από τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, οι δύο υποψήφιοι Εμμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν θα διασταυρώσουν απόψε τα ξίφη τους στην τελευταία και πιο κρίσιμη τηλεμαχία.

Με στόχο να πείσουν τους αναποφάσιστους και όσους σκοπεύουν να απόσχουν προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές, οι δύο φιναλίστ δεσμεύονται να δώσουν σκληρή μάχη στις 19.00 (τοπική ώρα, 20.00 ώρα Ελλάδας) ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Έπειτα από 10 ημέρες μιας τεταμένης εκστρατείας μεταξύ των δύο γύρων των προεδρικών εκλογών ο Μακρόν παραμένει πρώτος στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, περίπου στο 60%, όμως η διαφορά του φαίνεται να μειώνεται με τη Λεπέν, η οποία διεξάγει μια πολύ σκληρή μάχη.

Στη σημερινή τηλεμαχία ο 39χρονος Μακρόν, του οποίου είναι η πρώτη προεκλογική εκστρατεία, έχει δεσμευθεί να δώσει μάχη «σώμα με σώμα» με την αντίπαλό του, η οποία «έχει ένα πρόγραμμα το οποίο θεωρώ επικίνδυνο», όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Λεπέν επιτέθηκε και πάλι χθες μέσω του λογαριασμού της στο Twitter στον Μακρόν, τον οποίο χαρακτηρίζει «εχθρό του λαού» και κληρονόμο του αντιδημοφιλή, σοσιαλιστή προέδρου Φρανσουά Ολάντ: αν ο Μακρόν «δεν αισθάνεται άνετα» στη διάρκεια της τηλεμαχίας, «μπορεί πάντα να ζητήσει από τον Φρανσουά Ολάντ να έρθει να του κρατήσει το χεράκι», ειρωνεύτηκε η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου.

Ετικέτες: