Μedia

Κάναμε αίτηση για το Survivor 2 και είδαμε πόσοι ακόμα έχουν κάνει – Τρομερός αριθμός (pic)

Κάναμε αίτηση για το Survivor 2 και είδαμε πόσοι ακόμα έχουν κάνει – Τρομερός αριθμός (pic)
Ο Έλληνας όχι μόνο βλέπει, αλλά θέλει και να πάει στο επόμενο Survivor για να ζήσει την εμπειρία και να διεκδικήσει το έπαθλο. Δείτε πόσες αιτήσεις συμμετοχής υπάρχουν ήδη εν όψει του Survivor 2.

Η… τρέλα για το Survivor έχει “χτυπήσει” όλη την Ελλάδα. Το βλέπουμε καθημερινά από τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει το reality και φυσικά από το γεγονός πως τα social media παίρνουν… φωτιά κατά τη διάρκεια προβολής του.

Η μεγάλη εμπειρία του να λαμβάνει κάποιος μέρος σε ένα τέτοιο reality, αλλά και το κίνητρο των χρημάτων, σίγουρα έχουν βάλει στο μυαλό αρκετών ανθρώπων τη σκέψη να δοκιμάσουν και τη δική τους τύχη στο επόμενο Survivor. Εκείνο που αναμένεται να πραγματοποιηθεί περίπου τον επόμενο Οκτώβρη.

Οι φήμες για τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι πολλές. Εμείς δοκιμάσαμε να δούμε αν ευσταθούν τα νούμερα που έφτασαν στ’ αυτιά μας και μιλούν ήδη για έναν αριθμό που πλησιάζει τις 10.000 αιτήσεις. Και πράγματι έτσι είναι. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει ήδη τις 7.000, αφού πήραμε τον αριθμό… 7.007. Δεδομένα, λοιπόν, θα ξεπεράσουν τις 10.000 και ίσως ο αριθμός γίνει πολύ μεγαλύτερος.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments