Πολιτική

Κουτσούμπας: Δυστυχώς δεν τελειώνουμε με αυτά τα νέα μέτρα “καρμανιόλα”

Κουτσούμπας: Δυστυχώς δεν τελειώνουμε με αυτά τα νέα μέτρα “καρμανιόλα”
Mε την ίδια τη συμφωνία ανοίγουν πάρα πολλά κανάλια, έτσι ώστε να νομοθετηθούν μετά το 2019, το 2020 και άλλα αντιλαϊκά μέτρα, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ότι «δυστυχώς δεν τελειώνουμε με αυτά τα νέα μέτρα “καρμανιόλα”», αναφερόμενος στη συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών, λέγοντας ότι πρόκειται επί της ουσίας για ένα νέο μνημόνιο.

Όπως είπε, με την ίδια τη συμφωνία ανοίγουν πάρα πολλά κανάλια, έτσι ώστε να νομοθετηθούν μετά το 2019, το 2020 και άλλα αντιλαϊκά μέτρα.

Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε ότι τα πάντα εξαρτώνται και από την πορεία της ελληνικής οικονομίας και από την πορεία της Ευρωζώνης και της ΕΕ «που έτσι κι αλλιώς πάει απ’ το κακό στο χειρότερο».

Κατά τον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ για να υπάρξει ανάπτυξη σε όφελος της πλειοψηφίας των εργαζομένων, απαιτείται συνολική ανατροπή και ριζικά διαφορετικές πολιτικές και στην οικονομία και στην κοινωνία.

Εξάλλου, δεν απέκλεισε μια κάποια ανάπτυξη σε ορισμένους κλάδους της οικονομίας, προσθέτοντας ότι αυτή «θα αφορά τα κέρδη, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας κάποιων μεγάλων επιχειρήσεων, του μεγάλου κεφαλαίου και όχι βεβαίως τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, ο οποίος θα εξακολουθήσει να ματώνει και να πληρώνει όλα αυτά τα σπασμένα και της προηγούμενης κρίσης και της όποιας καπιταλιστικής ανάκαμψης, εάν και όποτε έρθει».

Ο κ. Κουτσούμπας επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί με την πολιτική του «συνεχίζει να κάνει την βρώμικη δουλειά, αποπροσανατολίζοντας, κοροϊδεύοντας, απογοητεύοντας αριστερό, ριζοσπαστικό κόσμο».

Τέλος, πρόσθεσε ότι αυτός ο κόσμος, που έχει συνηθίσει να παλεύει, πρέπει να πάρει την απόφαση να ενισχύσει το ΚΚΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments