Αθλητισμός

Αμόκ στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πριν τον τελικό

Αμόκ στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πριν τον τελικό
"Καυτό" ρεπορτάζ από όσα γίνονται και λέγονται στα αποδυτήρια του Δικεφάλου τις τελευταίες ημέρες.

​Tην ώρα που μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει έναν και μόνο στόχο. Να κρατήσει προσηλωμένους τους ποδοσφαιριστές του στο… καθήκον τους, δηλαδή να προετοιμαστούν κατάλληλα σωματικά και ψυχολογικά για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Το καλό για τον Σέρβο προπονητή είναι πως οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά είναι «τρελαμένοι» από μόνοι τους για τον τελικό με την ΑΕΚ, έχοντας τεράστια δίψα να σηκώσουν την κούπα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αφού κανένας τους δεν είναι «χορτασμένος» από τίτλους!

Από τους 26 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μόνο δύο έχουν πανηγυρίσει τρεις τίτλους. Ο Φερνάντο Βαρέλα που έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ρουμανίας με την Στεάουα Βουκουρεστίου και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που έχει στην συλλογή του ένα Κύπελλο Ελβετίας με τη Σιόν και ένα νταμπλ με την Λέγκια Βαρσοβίας την περίοδο 2015-16.

Από τους λίγους… προνομιούχους του ΠΑΟΚ είναι και ο Μάριν Λέοβατς που έχει σηκώσει ένα πρωτάθλημα Αυστρίας με την Αούστρια και ένα Κύπελλο Κροατίας με τη Ριέκα, ο Γκόικο Τσίμιροτ που έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Βοσνίας με τη Σαράγιεβο και ο Πέδρο Ενρίκε που στέφθηκε Κυπελλούχους Ελβετίας με τη Σιόν την περίοδο 2013-14,

Yπάρχουν και άλλοι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά που έχουν σπίτι τους ένα μετάλλιο, αλλά δεν έχουν και πολλές… προσωπικές ιστορίες να διηγηθούν γι΄ αυτά καθώς δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στην κατάκτησή τους. Αυτοί είναι ο Άνχελ Κρέσπο που στο βιογραφικό του υπάρχει το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της σεζόν 2005-06 με τη Σεβίλλη, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έχει να θυμάται ένα Κύπελλο Ολλανδίας με την Φέγενοορντ, ο Αμρ Ουάρντα που μπορεί να λέει πως είναι Πρωταθλητής Αιγύπτου με την Αλ Αχλί, ο Τζάλμα Κάμπος που έχει στη συλλογή του ένα μετάλλιο Κυπελλούχου Πορτογαλίας με την Πόρτο αλλά με ελάχιστη συμμετοχή σε αυτό.

Δεν χρειάζεται λοιπόν και πολύ… ανάλυση γύρω από το γιατί οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν σαν… τρελοί να σηκώσουν στον αέρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου το Κύπελλο Ελλάδας, ειδικά οι Έλληνες που κανείς τους δεν είχε έως τώρα ανάλογη χαρά στην καριέρα του!

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments