Αθλητισμός

Αντέδρασε ο Τζέιμς για τα πλέι οφ: “Αυτό είναι τρελό”! (pic)

Αντέδρασε ο Τζέιμς για τα πλέι οφ: “Αυτό είναι τρελό”! (pic)
Ο Μάικ Τζέιμς αντέδρασε για την διοργάνωση των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League και εξέφρασε τις αντιρρήσεις του μέσω Twitter.

​Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods ενημερώθηκε πως οι σειρές των ημιτελικών του πρωταθλήματος δεν θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο, ακόμα και αν η ΑΕΚ κάνει το 2-0 με το Ρέθυμνο και… συμπληρώσει το «καρέ». Η απόφαση αυτή δεν άρεσε τον παίκτη του Τσάβι Πασκουάλ, που πήρε ξεκάθαρη θέση και εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία του. 

«Νιώθω πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θέλει να παίξουμε ποτέ. Έχουμε κάτι σαν 10 μέρες πριν από κάθε ματς των πλέι οφ. Πώς δεν παίζουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα, ανεξάρτητα από το πότε θα τελειώσουν οι σειρές; Θα έπρεπε να υπάρχει ένα κενό δύο – τριών ημερών μεταξύ των επόμενων σειρών», έγραψε.

Μάλιστα, τόνισε: «Αυτό είναι τρελό. Δεν έχω παίξει ματς του ελληνικού πρωταθλήματος εδώ και έναν μήνα»!

Θυμίζουμε πως το τελευταίο παιχνίδι των Κυπελλούχων Ελλάδας στην Stoiximan.gr Basket League ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ (102-58 για την 26η αγωνιστική της regular season στις 13/4).

Από τότε μεσολάβησαν τα πλέι οφ των «πράσινων» στην Euroleague με την Φενέρμπαχτσε, αλλά και το κενό των «αιωνίων» στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, μετά την αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής της ελληνικής postseason.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments