Αθλητισμός

Η αναζήτηση του Μπουφόν για τη γυναίκα του – Τι δήλωσε (vid)

Η αναζήτηση του Μπουφόν για τη γυναίκα του – Τι δήλωσε (vid)
Η κίνηση του ιταλού τερματοφύλακα να αφιερώσει τη νίκη στη σύζυγό του και η ανταλλαγή φανέλας με τον 19χρονο Εμπαπέ.

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Μονακό εκτός έδρας και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Με τη λήξη της συνάντησης, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, εκ των πρωταγωνιστών για ακόμα μια φορά της ομάδας του, δεν έσπευσε να πανηγυρίσει, αλλά έψαξε τη γυναίκα του στις εξέδρες προκειμένου να αφιερώσει πρώτα σ’ εκείνη τη μεγάλη επιτυχία της Γιούβε.

“Είναι ό,τι πιο όμορφο να μοιραζόμαστε τη χαρά με τους ανθρώπους μας. Με την οικογένειά μας, τις συντρόφους μας. Είναι κάτι που μου δίνει ακόμη περισσότερη ευτυχία”, είπε ο Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος μίλησε και για την κίνησή του να ανταλλάξει φανέλες με τον 19χρονο άσο της Μονακό, Κίλιαν Εμπαπέ.

“Στόχος μου είναι να αποδεικνύω καθημερινά πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ και να τελειώσω την καριέρα μου σε μία κατάσταση, όπου οι φίλαθλοι θα είναι στεναχωρημένοι που αποχωρώ απ’ τη δράση… Είμαι χαρούμενος που ανταλλάσσω φανέλες, καθώς είναι μία ένδειξη σεβασμού. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός ζήτησα από κάποιον να ανταλλάξουμε φανέλες και μου απάντησε αρνητικά. Νευρίασα και έτσι αποφάσισα, αν ποτέ γινόμουν σπουδαίος παίκτης, πως δεν θα είχα αυτή την ντροπιαστική συμπεριφορά. Δεν μπορώ να σας πω ποιος ήταν”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments