Αθλητισμός

Κοντός: “Ούτε μία περίπτωση να μη μείνει και του χρόνου ο Πασκουάλ”

Κοντός: “Ούτε μία περίπτωση να μη μείνει και του χρόνου ο Πασκουάλ”
Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπάρχει περίπτωση να μη συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΚΑΙ την επόμενη σεζόν, χτίζοντας την ομάδα όπως εκείνος θέλει, όπως είπε ο Δημήτρης Κοντός.

​Για το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού μπορεί να υπάρχουν πολλές αμφιβολίες σε επίπεδο προσώπων, ωστόσο αυτές ΔΕΝ αφορούν τον Τσάβι Πασκουάλ. 

Όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ των «πράσινων», δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Καταλανός προπονητής να μην είναι στον πάγκο της ομάδας την επόμενη περίοδο. Και ταυτόχρονα, το μέλλον του δεν εξαρτάται σε καμία περίπτωση από την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από δύο σερί χαμένους τίτλους στην Α1 από τον Ολυμπιακό. 

Μάλιστα αυτή τη φορά θα έχει την ευχέρεια να χτίσει την ομάδα όπως ακριβώς θέλει, με τη δική του φιλοσοφία και τις δικές του επιλογές σε παίκτες, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει να τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις εφαρμόζοντας ένα μακρόπνοο πλάνο. 

Ο Πασκουάλ έχει υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο, αλλά μετά τα όσα έγιναν μετά τη σειρά των play offs απέναντι στη Φενέρμπαχτσε υπήρχαν πολλά σενάρια για το μέλλον του. Όμως, όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Κοντός, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ζήτημα και ο 44χρονος προπονητής θα συνεχίσει το έργο του. 

Από εκεί και πέρα, θα γίνει προσπάθεια απόκτησης Ελλήνων (ή με ελληνικό διαβατήριο) παικτών που μπορούν να προσφέρουν άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments