Αθλητισμός

Ντιέγκο Κόστα: Κλείνει μεταγραφή με “χρυσό” συμβόλαιο

Ντιέγκο Κόστα: Κλείνει μεταγραφή με “χρυσό” συμβόλαιο
30 εκατομμύρια τον χρόνο για να αφήσει Τσέλσι και Premier League...

​Ο Ντιέγκο Κόστα θα παίξει στην Κίνα την επόμενη σεζόν. Όπως αναφέρει η “El Larguero” και διαβάζουμε στο ΑΠΕ, ο επιθετικός της Τσέλσι έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Τιαντζίν Κουαντζιάν, ομάδα με προπονητή τον Φάμπιο Καναβάρο και παίκτες Πάτο και Βίτσελ.

Την περασμένη Παρασκευή ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες και ο ίδιος ο Ντιέγκο Κόστα είχαν δείπνο σε ένα εστιατόριο του Λονδίνου με τέσσερις παράγοντες της Τιαντζίν, προκειμένου να συμφωνήσουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Βραζιλιάνου με ισπανικό διαβατήριο, στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο Κόστα, που θα υπογράψει συμβόλαιο στα μέσα Μαΐου, θα εισπράξει 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για κάθε σεζόν που θα παίξει με την κινεζική ομάδα.

Η Τσέλσι, που γνωρίζει όλες τις κινήσεις έχει δώσει έγκριση για τη μεταγραφή που θα φτάσει περίπου τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την “Cadena Ser”, ο σύλλογος του Λονδίνου, εξετάζει ήδη τους αντικαταστάτες του, με τον Αλβάρο Μοράτα να είναι στην κορυφή της λίστας του Αντόνιο Κόντε.

Ο Ντιέγκο Κόστα, βρίσκεται στην τρίτη σεζόν του στην Τσέλσι, με την οποία έχει σημειώσει συνολικά 56 γκολ σε 116 παιχνίδια. Αυτή τη σεζόν, ο Κόστα έχει πετύχει 20 γκολ, 19 στην Premier League και ένα στο FA Cup.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments