Αθλητισμός

Όταν ο… ξεχασιάρης Μανούσος πιάστηκε ντοπέ αλλά έπεσε στα μαλακά!

Όταν ο… ξεχασιάρης Μανούσος πιάστηκε ντοπέ αλλά έπεσε στα μαλακά!
Ο Γιώργος Μανούσος είναι ασφαλώς ένα από τα πρόσωπα των ημερών, μετά τη διαβόητη συνέντευξή του σχετικά με τις... φωνές που άκουγε στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", την ώρα που οι συμπαίκτες του στον Πλατανιά καταγγέλλουν ότι ξυλοκοπήθηκαν.

​Η στάση αυτή του 29χρονου επιθετικού έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια ακόμα και μέσα στην ίδια την ομάδα του, καθώς όπως αποκαλύφθηκε χθες, οι περισσότεροι συμπαίκτες του είναι έξαλλοι μαζί του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης, τον αποκάλεσε «ψεύτη», δεν τον άφησε να συμμετάσχει στην προπόνηση της Τρίτης και κίνησε αμέσως τις διαδικασίες προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του, το οποίο εξέπνεε κανονικά τον Ιούνιο του 2018.

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Μανούσος αποδεικνύεται μάλλον… αφηρημένος και προβαίνει σε κινήσεις που απασχολούν με αρνητικό τρόπο το πανελλήνιο, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν αγωνιζόταν στην Καλλονή, είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά από εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την Super League.

Συγκεκριμένα: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 21-9-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Betamethazone. Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας».

Ωστόσο, ο 26χρονος τότε Γιώργος Μανούσος, χάρη ασφαλώς και στην επιδεξιότητα του δικηγόρου του Αργύρη Λίβα (ο οποίος είναι παράλληλα προσωπικός του φίλος, νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δικηγόρος της ΑΕΛ Καλλονής η οποία χρωστάει ακόμα χρήματα στον ποδοσφαιριστή αρκετούς μήνες μετά την αποχώρησή του από την Λέσβο), έπεσε τότε στα μαλακά, καθώς περίπου έναν μήνα μετά το συμβάν τιμωρήθηκε απλώς με αυστηρή επίπληξη, ενώ η ομάδα του αθωώθηκε.

Σε εκείνη την περίπτωση, η πειθαρχική επιτροπή της Super League δέχθηκε πως «λάμβανε ένα σκεύασμα που περιείχε την απαγορευμένη ουσία χωρίς να το γνωρίζει» και ουσιαστικά απάλλαξε τον Γιώργο Μανούσο, δείχνοντας μια επιείκεια που δεν είχε επιδείξει στις περιπτώσεις των συναδέλφων του Μανόλη Μονιάκη, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, Χρήστου Αρκούδα κ.α., οι οποίοι τιμωρήθηκαν με πολύμηνους αποκλεισμούς από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Περίπου 3.5 χρόνια λοιπόν μετά από αυτή την παράξενη ιστορία και την αθώωση του τότε αρχηγού της ΑΕΛ Καλλονής, ο οποίος είχε «ξεσπάσει» μάλιστα εναντίον όσων των αμφισβήτησαν μιλώντας στον δημοσιογράφο και Υπεύθυνο Τύπου της ομάδας του, Στράτο Σεφτελή, ο Γιώργος Μανούσος έγινε και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής σε μια ακόμη πιο σοβαρή ιστορία, με την αθλητική κοινωνία που φαινόταν έτοιμη να συγχωρέσει εκείνο το παράπτωμά του το 2013 και να αναγνωρίσει το αδιαμφισβήτητο ποδοσφαιρικό ταλέντο του να είναι σχεδόν στο σύνολό της εξαιρετικά απογοητευμένη μαζί του, καθώς εφόσον οι δηλώσεις και οι καταθέσεις των συμπαικτών του (Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Χρήστος Καρυπίδης, Αντώνης Κοκκαλάς, Ραούλ Γιορέντε μέχρι στιγμής) για τα όσα συνέβησαν αποδειχθούν αληθείς, η συνέντευξή που παραχώρησε μπορεί αναμφίβολα να θεωρηθεί συγκάλυψη σοβαρότατου περιστατικού βίας…

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments