Αθλητισμός

Στέψη για τον ΠΑΟΚ ή ισοφάριση Ολυμπιακού

Στέψη για τον ΠΑΟΚ ή ισοφάριση Ολυμπιακού
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:00 Novasports 2) στον τέταρτο τελικό της Volleyleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει τον τρίτο διαδοχικό τίτλο πρωταθλητή, ενώ οι Πειραιώτες την ισοφάριση της σειράς.

​Ο ΠΑΟΚ με μεγάλο αβαντάζ την καλή ψυχολογία και τη δυναμική νίκης θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το προβάδισμα που έχει αποκτήσει και να κάνει την ολική ανατροπή στη σειρά των τελικών. Στο πλευρό των παικτών του Χόρχε Ελγκέτα αναμένεται να είναι 8.000 οπαδοί του δικεφάλοι που αναμένεται να κατακλείσουν το PAOK Sports Arena.

Το μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών προσπαθεί να διαχειριστεί ο Αργεντινός προπονητής του ΠΑΟΚ και εξηγεί το γιατί: «Έχουμε πράγματι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πήραμε δύο νίκες μετά από καλές εμφανίσεις και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ομως, ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Το πρωτάθλημα κρίνεται στις τρεις νίκες. Δεν είναι καλός ο τίτλος του φαβορί αυτές τις στιγμές. Μικρές λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο και η πίεση στους παίκτες είναι μεγάλη.

Ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει. Έχει και την εμπειρία και καλούς παίκτες. Αυτός ο ενθουσιασμός που υπάρχει στους οπαδούς μας δεν θέλω να περάσει στο μυαλό μας τώρα. Πρέπει να κάνουμε επαγγελματική διαχείριση της κατάστασης. Κοιτάμε το παιχνίδι μας, την τακτική μας και την ηρεμία μας. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε χρόνο για πανηγύρια».

Πανέτοιμος για το αγώνα είναι και ο Ολυμπιακός ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης σε μία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των παικτών της ομάδας επισκέφθηκε την προπόνηση και μίλησε στους αθλητές. «Την Πέμπτη πρέπει να νικήσουμε για να επιστρέψει η σειρά των τελικών στο Ρέντη.

Ίσως με τις πέντε διαδοχικές νίκες, υποτιμήσατε τον αντίπαλο και του δώσατε το δικαίωμα να ελπίζει, ωστόσο με την αγωνιστική συμπεριφορά που οφείλετε να δείξετε αύριο, πρέπει να αποδείξετε ότι είστε καλύτερη ομάδα», είπε στους παίκτες ο Μιχάλης Κουντούρης και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Άθος Κόστα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα εκεί ωστόσο έχουμε αποστολή να κερδίσουμε εκεί μέσα και να φέρουμε τη σειρά στον Πειραιά για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας. Πρώτα από όλα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κερδίσουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε έτοιμοι για τον 4ο τελικό και σίγουρα θα παλέψουμε για να τον κατακτήσουμε».

Από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 54 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 40-14.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments