Αθλητισμός

Συγκλονιστικό μήνυμα Ντέμη για τον άτυχο οπαδό του ΠΑΟΚ!

Συγκλονιστικό μήνυμα Ντέμη για τον άτυχο οπαδό του ΠΑΟΚ!
Αιχμές κατά της πολιτείας και παραγόντων άφησε ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολιάζοντας το περιστατικό με τον άτυχο φίλο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται εγκεφαλικά νεκρός.

​Ο Νάσος Κωνσταντίνου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά από κυνηγητό, στην προσπάθεια του να αποφύγει επίθεση μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται εγκεφαλικά νεκρός στο νοσοκομείο.

Η ιστορία του προκάλεσε μεταξύ άλλων την αντίδραση του Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος μέσω της σελίδας του στο facebook εξαπέλυσε επίθεση στους υπεύθυνους της επίθεσης.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι αυτοί που έκαναν την επίθεση σε έναν νέο άνθρωπο που γυρνούσε χαρούμενος σπίτι του από το γήπεδο, ήταν φίλαθλοι. Δεν έχει καμία σχέση η πράξη τους με το ποδόσφαιρο.

Αυτό που πρέπει να αποδεχθούμε δυστυχώς, είναι ότι ανάμεσα στους φιλάθλους, υπάρχει μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά, ανεξάρτητα από το γήπεδο που συχνάζουν.

Η επιθετική συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων κλιμακώνεται από την ανοχή της πολιτείας, των παραγόντων του ποδοσφαίρου και από τις γεμάτες φανατισμό τοποθετήσεις τους. 

Εύχομαι δύναμη στους γονείς του νεαρού φιλάθλου του ΠΑΟΚ».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments