Αθλητισμός

“Θέλει να επιστρέψει στην Παραγουάη ο Καρντόσο”

“Θέλει να επιστρέψει στην Παραγουάη ο Καρντόσο”
​Ο ατζέντης του Όσκαρ Καρντόσο, Πέδρο Αλδάβε, υποστήριξε ότι στόχος του Παραγουανού φορ του Ολυμπιακού είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του.

​Το συμβόλαιο του Όσκαρ Καρντόσο με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και ο “Τακουάρα” θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, Παραγουάη, για την επόμενη όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Πέδρο Αλδάβε.

“Τελειώνει το συμβόλαιό του και θέλει να παίξει στην Παραγουάη. Θα δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες, στις οποίες μπορεί να παίξει ο “Τακουάρα”. Θα είναι στην Ασουνσιόν σε δέκα ημέρες”, υποστήριξε ο Πέδρο Αλδάβε.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Λιμπερτάδ ενδιαφέρθηκε για τον Παραγουανό φορ του Ολυμπιακού, ωστόσο οποιαδήποτε προσέγγιση κατέστη αδύνατη λόγω της συμβολαιακής του δέσμευσης με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Καρντόσο ξεκίνησε την καριέρα του από την 3 de Febrero το 2003 και τη διετία 2004-06 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νασιονάλ Ασουνσιόν. Έκτοτε αγωνίζεται μακριά από την πατρίδα του, σε Αργεντινή (Νιούελς), Πορτογαλία (Μπενφίκα), Τουρκία (Τράμπζονσπορ) και Ελλάδα (Ολυμπιακός).

Πηγή: sport24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments