Αθλητισμός

Τον ίδιο κίπερ βλέπουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Τον ίδιο κίπερ βλέπουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
Οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι ο Ζαν Λουί Λεκά "παίζει" δυνατά για τον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ο 31χρονος γκολκίπερ έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ.

Ο Κορσικανός τερματοφύλακας της Μπαστιά, Ζαν Λουί Λεκά, άλλοτε συμπαίκτης του Φρανσουά Μοντεστό, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, παρότι αυτό που διαρρέει από το λιμάνι είναι πως θα κρατήσουν τον Ανδρέα Γιαννιώτη ως μπακ απ του Στέφανου Καπίνο και δεν θα στραφούν σε άλλη λύση για τα γκολπόστ.

Δεν είναι πάντως μόνο ο Ολυμπιακός που έχει “αποθηκεύσει” το όνομα του 31 ετών γκολκίπερ. Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως η περίπτωση του ποδοσφαιριστή της ομάδας από την Κορσική έχει πέσει στο τραπέζι και για τον ΠΑΟΚ, με το όνομά του να βρίσκεται στην σχετική μεταγραφική λίστα.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο και έχουν ήδη ακουστεί άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Γάλλου Μπενουά Κοστίλ της Ρεν. Η περίπτωση του Λεκά είναι δεδομένα πιο προσιτή οικονομικά σε σχέση με τον Κοστίλ.

Ο γκολκίπερ της Μπαστιά (προέρχεται από τις Ακαδημίες της αλλά για μια 5ετία,2008 – 13, αγωνιζόταν στην Βαλανσιέν) μετράει εφέτος 30 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα και ο ίδιος, σύμφωνα με μανατζερικές πληροφορίες, γνωρίζει τόσο για την προοπτική του Ολυμπιακού όσο και γι’ αυτή του ΠΑΟΚ.

Η χρηματιστηριακή αξία του Λεκά ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, έχει συμβόλαιο ως το 2019 στην Μπαστιά αλλά εφόσον υποβιβαστεί πιθανότατα θα μείνει ελεύθερος.

Πηγή: contra.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments