Αθλητισμός

Χαιρέτησε και επιστρέφει (;) στον Ολυμπιακό ο Κασάμι (pic)

Χαιρέτησε και επιστρέφει (;) στον Ολυμπιακό ο Κασάμι (pic)
Ο Παϊτίμ Κασάμι μπήκε στο αεροπλάνο και αποχαιρέτησε με ανάρτησή του την Αγγλία, με τη Nottingham Post να αναρωτιέται για το αν ο Ελβετός χαφ επιστρέφει οριστικά στον Ολυμπιακό!

​Πριν ακόμη τελειώσει η σεζόν στην Αγγλία, ο Παϊτίμ Κασάμι μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής. Ο Ελβετός χαφ αγωνίστηκε φέτος για 27 ματς με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, όμως επί των ημερών του Μαρκ Γουόρμπαρτον δεν έπαιξε καθόλου.

Τελευταία του συμμετοχή στην ιστορική βρετανική ομάδα, η οποία σύντομα αναμένεται να περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν στις 18 Φεβρουαρίου κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Όπως φαίνεται μάλιστα δεν θα υπάρξει άλλη, αφού ο 24χρονος αποχαιρέτησε οριστικά το Νησί! Με μια ανάρτηση στο facebook, ο διεθνής μέσος πόζαρε μέσα στο αεροπλάνο, γράφοντας χαρακτηριστικά «Bye bye» δίπλα τη βρετανική σημαία. Όλα αυτά, λίγες μέρες πριν το τελευταίο ματς της σεζόν για τη Φόρεστ απέναντι στην Ίπσουιτς.

Με αφορμή αυτό, η Nottingham Post αφιέρωσε λίγες λέξεις για το διαφαινόμενο αντίο του Ελβετού, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «φέρεται να έχει φύγει από την Φόρεστ πριν το τέλος της σεζόν.

Ο 24χρονος αποκτήθηκε τον Αύγουστο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στον σύλλογό του»

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments