Ελλάδα

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου μετά την αποφυλάκισή του: Έληξε ο εγκλεισμός και ο βασανισμός μου (vid)

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου μετά την αποφυλάκισή του: Έληξε ο εγκλεισμός και ο βασανισμός μου (vid)
Ελεύθερος από σήμερα το απόγευμα ο πρώην υπουργός.

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος πέρασε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού αφού πρώτα κατέβαλε το ποσό των 2.000 ευρώ που αφορά στην εξαγορά της καταδίκης του για το πόθεν έσχες άλλους 6 μήνες και στην προσαύξηση για τα δικαστικά έξοδα.

«Είναι σημαντική μέρα για μένα, έληξε ο εγκλεισμός και ο βασανισμός μου» δήλωσε βγαίνοντας από τον Κορυδαλλό και καθώς έμπαινε στο αμάξι που τον πηγαίνει στο σπίτι της συζύγου του στο Χαλάνδρι. 

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα» είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και πρόσθεσε πως «είναι σημαντική μέρα για μένα, γιατί έληξε οριστικά και αμετάκλητα ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου στις φυλακές με ευθύνη της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου Γιώργου και Κώστα Σημίτη. Αυτά όλα απασχολούν το δικαστήριο μου».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η μη αποφυλάκισή του προκάλεσε την οργή της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, η οποία είχε πάει να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου νοσηλευόταν.

Να σημειωθεί ότι κ. Τσοχατζόπουλος κατάφερε να συγκεντρώσει τα 200.000 ευρώ και να πληρώσει την εγγύηση για να βγει από τη φυλακή από δωρεές φίλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments