Αθλητισμός

Αντεθνικό… παραλήρημα εναντίον του ΠΑΟΚ απ’ τον πρώην δήμαρχο Κηφισιάς (pics)

Αντεθνικό… παραλήρημα εναντίον του ΠΑΟΚ απ’ τον πρώην δήμαρχο Κηφισιάς (pics)
Απίστευτη ατάκα του Νίκου Χιωτάκη για τον τελικό. "Όσοι μιλάμε ελληνικά ΑΕΚ", έγραψε, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ένα σχόλιο που έφερε δεκάδες αντιδράσεις από κάτω και είναι δεδομένο πως θα σηκώσει πολλή κουβέντα και σε πολλούς τομείς έκανε ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, με αφορμή τον αυριανό τελικό Κυπέλλου.

Ο τέως Δήμαρχος, ο οποίος φέρεται να είναι οπαδός του Πανιωνίου (βρέθηκε άλλωστε στη φιέστα της ομάδας από την Νέα Σμύρνη και φωτογραφήθηκε με επετειακό μπλουζάκι μετά τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό) έκανε ένα περίεργο σχόλιο σε ανάρτηση φίλου του, που ποζάρει με εισιτήριο του τελικού κυπέλλου ανά χείρας, γράφοντας επί λέξει:

«Όλοι, όσοι μιλάμε ελληνικά ΑΕΚ», έγραψε, ένα σχόλιο τουλάχιστον… αντεθνικό, που υπονοεί πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι ελληνική ομάδα.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια έπεσαν βροχή από κάτω, με τους περισσότερους (αν όχι όλους) να κάνουν έντονες παρατηρήσεις στον κ. Χιωτάκη, ενώ δεν έλειψαν και τα «γαλλικά».

Πρόσφατα, ο Νίκος Χιωτάκης είχε κάνει ακόμα μία ανάρτηση αθλητικού περιεχομένου με έντονο ύφος, όταν μετά το τέλος του επαναληπτικού ημιτελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είχε γράψει χαρακτηριστικά για «ΜΠαοκτζίδικη εξυγίανση»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments