Αθλητισμός

Αποκλειστική δήλωση για τον τελικό: Εμείς είπαμε να γίνει, αλλά… (vid)

Αποκλειστική δήλωση για τον τελικό: Εμείς είπαμε να γίνει, αλλά… (vid)
Το www.pagenews.gr βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο για να μιλήσει για την πολύκροτη υπόθεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Τι θα γίνει τελικά; Δείτε το ντοκουμέντο.

Το θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται από χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 11, όταν στη ΓΓΑ αποφάσισαν να κάνουν έκτακτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρχικά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε την αναβολή του τελικού λόγω μη αριθμημένων εισιτηρίων, αλλά οι πιέσεις από ΕΠΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τον έκαναν να το… σκεφτεί ξανά και τα ξημερώματα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί την ΕΠΟ να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνει ο τελικός.

Τελικά, απόφαση ακόμα δεν έχουμε, παρά το γεγονός πως ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει σε περίπου 30 ώρες από τώρα.

Ωστόσο, το Pagenews.gr βρήκε τι θα συμβεί. Μιλήσαμε με τους κατάλληλους ανθρώπους και σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα τη δήλωση για τον μεγάλο τελικό, ώστε να κανονίσετε τις δουλειές και αν θα πρέπει να πάτε στο Βόλο ή όχι.

Ακούστε την:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments