Αθλητισμός

Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννου, χλωμό να αποκτηθεί

Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννου, χλωμό να αποκτηθεί
Ο Απόστολος Γιάννου είναι μια από τις περιπτώσεις επιθετικών που παραμένουν στη λίστα του Παναθηναϊκού, αλλά στην παρούσα φάση οι πιθανότητες να αποκτηθεί δεν είναι πολλές.

​Το όνομα του Απόστολου Γιάννου, που είχε απασχολήσει έντονα τον Παναθηναϊκό και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεν έχει διαγραφεί από τη λίστα των Νίκου Λυμπερόπουλου και Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». 

Ο 27χρονος επιθετικός αρέσει στον τεχνικό διευθυντή και στον τεχνικό του «τριφυλλιού», αλλά οι πιθανότητες να φορέσει την πράσινη φανέλα δεν είναι πολλές με τα τωρινά δεδομένα.

Ο πρώην φορ των ΠΑΟΚ, Πανιωνίου και Καβάλας αμείβεται με 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην Γκουανζού και έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη. Ο ίδιος δεν φαίνεται να περνάει καλά στην Κίνα, καθώς δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο, μοιάζει απίθανο να δεχθεί να πάρει 200-250 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Ανάλογο συμβόλαιο (από οικονομικής πλευράς) μοιάζει χλωμό να βρει, αλλά θα προσπαθήσει για να deal κοντά στα χρήματα που παίρνει τώρα και η απόσταση από αυτά που μπορεί να του προσφέρει ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments