Αθλητισμός

Η αλήθεια για Σπύρο Νιάρχο και Παναθηναϊκό

Η αλήθεια για Σπύρο Νιάρχο και Παναθηναϊκό
Ο ένας από τους τρεις γιους του θρυλικού Σταύρου Νιάρχου, ο Σπύρος, δεν ξέρει τι έχει! Κι αυτό που λέμε δεν είναι σχήμα λόγου.

​Σύμφωνα με το ράδιο αρβύλα έπαιξε το όνομα του μεγιστάνα Σπύρου Νιάρχου για τον Παναθηναϊκό. Από πού κι’ ως πού; Ο άνθρωπος φοβάται τον ίσκιό του και θα μπερδευτεί με το κωλοποδόσφαιρο; Για ποιό λόγο. Για να συνεχίσει, μετά τον Αλαφούζο, τον αγώνα για την εξυγίανση στο πρωτάθλημα. Για να δώσει το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, που δεν το κατάφερε ο καναλάρχης. Ανοησίες.

Ο ένας από τους τρείς γιούς του θρυλικού Σταύρου Νιάρχου, ο εν λόγω Σπύρος, δεν ξέρει τι έχει! Κι αυτό που λέμε δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι σκέτος λαβύρινθος η περιουσία που άφησε ο πατέρας τους και κανένα από τα παιδιά του είναι σε θέση να γνωρίζει τι… δικαιούται και ποια η αξία αυτών που κληρονόμησαν.

Ο συγκεκριμένος Σπύρος Νιάρχος, όχι ο γιός του, επίσης Σπύρος, που γκομενίζει στο διεθνές τζετ-σέτ, κάνει ζωή εντελώς αθόρυβη. Ούτε καν τον παίρνεις χαμπάρι αν κυκλοφορήσει στις Σπέτσες. Πριν από τρείς μήνες ως εκπρόσωπος της οικογένειας παρέδωσε, δώρισε στην κυβέρνηση το Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, αξίας 620 εκ. ευρώ.

Δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το ποδόσφαιρο ο κύριος Σπύρος Νίαρχος, ούτε και θέλει να έχει (δεξιά στη φώτο, με τον αδελφό του Φίλιππο). Από λεφτά, να φάνε και οι κότες. Αυτός, ο Σπύρος πήρε το 33%, το μεγαλύτερο ποσοστό από τα αμύθητα πλούτη του μπαμπά. Ο μεγαλύτερος αδελφός, ο Φίλιππος πήρε το 30%, ενώ το 20% ανήκει σε μία εταιρεία στο Λιχτενστάιν, τα έσοδα της οποίας διατίθενται σε φιλανθρωπίες και γενικά κοινωφελείς σκοπούς. Η Σπετσοπούλα ανήκει σε εταιρεία με έδρα τον Παναμά.

Μπαίνει στο Παναθηναϊκό ο Σπύρος Νίαρχος. Το ανέκδοτο. Και θα συνεργάζεται με Τάκη Φύσσα και Βασίλη Κωνσταντίνου. Σενάριο σουρεαλιστικής φαντασίας.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments