Αθλητισμός

Κι όμως η Μπόζνου ζει και βασιλεύει! Απίστευτες καταγγελίες ενώπιον της για τα σφυρίγματα υπέρ της Λαμίας!

Κι όμως η Μπόζνου ζει και βασιλεύει! Απίστευτες καταγγελίες ενώπιον της για τα σφυρίγματα υπέρ της Λαμίας!
Κι όμως η Μαρίνα Μπόζνου, πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής που "ξέχασε" να δικάσει την ένσταση του Άρη και του ΟΦΗ για την υπόθεση της Λαμίας ζει και βασιλεύει!

​Απίστευτες ατάκες ειπώθηκαν ενώπιον της για τα σφυρίγματα υπέρ της Λαμίας στον αγώνα με την Καλλιθέα, όπου ακόμη μια φορά καταγράφεται η αλλοίωση του πρωταθλήματος!

Όλα ξεκίνησαν από την απολογία της Καλλιθέας γιατί δεν είχε προπονητή – κατόχου UEFA Pro, αλλά και τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της για τα σφυρίγματα υπέρ της Λαμίας. Ο εκπρόσωπος της Καλλιθέας Γιάννης Αβραντίνης είπε πολλά ενώπιον της Μαρίνας Μπόζνου, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News τον ρώτησε τον Αβραντίνη ποια ήταν η ιδιότητά του στην ομάδα της Αθήνας.

Οι ατάκες του Αβραντίνη όπως τις κατέγραψε το αθηναϊκό σάιτ που ήταν «παρόν» είναι αποκαλυπτικές για την… αβάντα στην Λαμία:

«Είμαι φίλος της ομάδας, έχω μεγαλώσει εκεί και μέσω των εταιρειών στις οποίες είμαι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος βοηθώ με χορηγίες ή για να βρεθούν χορηγίες. Με φωνάζουν κιόλας πρόεδρο χωρίς να είμαι. Καθόμουν στον πάγκο ως διερμηνέας. Υπάρχουν ξένοι στην ομάδα και έπρεπε να βρίσκομαι εκεί για να τους μεταφράζω. Βλέπετε, ο προηγούμενος προπονητής, που είχε βρει τον τρόπο, έστω και με νοήματα, να δίνει εντολές, ήταν τιμωρημένος. Έτσι, έκατσα να βοηθήσω. Από όσο γνωρίζω τώρα υπάρχει διερμηνέας».

Ο Αβραντίνης αρνήθηκε και όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για φραστική επίθεση:

«Ποτέ δεν συνέβη. Στην ανάπαυλα μίλησα με τον διαιτητή και του είπα στον πληθυντικό: «Εκτίθεστε με τον τρόπο που σφυρίζετε. Μου είπε ότι σφύριζε ό,τι έβλεπε. Του είπε ότι είναι τίμιος διαιτητής και επειδή έχω σπουδάσει ψυχολογία, του ανέφερα πως όταν είναι να σφυρίξει κάτι υπέρ της ομάδας μας έκανε να αποφασίσει 6 με 8 δευτερόλεπτα, σε αντίθεση με τα σφυρίγματα υπέρ της Λαμίας. Τότε άρχισε να τρέμει και να τραυλίζει».

«Ο παρατηρητής αναφέρει επίθεση στον 4ο διαιτητή και ότι μεσολάβησε η Αστυνομία για να σας απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο, γιατί είχατε αποβληθεί», απάντησε η Μπόζνου.

Ο Αβραντίνης τόνισε: «Προσπάθησα να καθησυχάσω τους ποδοσφαιριστές. Δόθηκε ένα πέναλτι και διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες, ο πάγκος, οι φίλαθλοι. Οι διαμαρτυρίες ήταν τόσο έντονες, που οι παίκτες ήθελαν να φύγουν. Τους καθησύχασα με νοήματα και θεωρήθηκε ότι τους έλεγα να φύγουν, κάτι που δεν ισχύει. Ο διαιτητής ήταν 60-70 μέτρα μακριά και οι ποδοσφαιριστές είχαν πέσει πάνω για να διαμαρτυρηθούν για το πέναλτι. Μπήκαν και άλλοι. Όσα έγραψε είναι στη φαντασία του. Μέχρι και η Αστυνομία μπήκε για να χωρίσει τους παίκτες».

Ακολούθως ο Αβραντίνης ζήτησε αν είναι δυνατόν να κληθεί και ο διαιτητής για να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του. «Να αποδείξει ότι έβριζα όποιος έχει γράψει κάτι τέτοιο στο φύλλο αγώνα», είπε και υπογράμμισε: «Ο παραλογισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ότι ο παρατηρητής διαιτησίας είναι σπόνσορας του κάθε διαιτητή και τον κοουτσάρει πώς θα ανέβει, ενώ θα έπρεπε να είναι κάποιος ανεξάρτητος. Στον πληθυντικό του μίλησα. Δεν εκφράζομαι έτσι. Εξάλλου ο συγκεκριμένος δεν σφύριξε ξανά. Σας παρακαλώ, επειδή τα οικονομικά της ομάδας είναι άσχημα, να μην τιμωρηθεί η ΠΑΕ για κάτι που δεν έκανε».

Πηγή: pressaris.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments