Αθλητισμός

Ξανά στο “παιχνίδι” για Μπαχούι η ΑΕΚ

Ξανά στο “παιχνίδι” για Μπαχούι η ΑΕΚ
Εξακολουθεί να αρέσει στον Μαϊστόροβιτς ο Ναμπίλ Μπαχούι και «παίζει» για το καλοκαίρι ο Σουηδός εξτρέμ – Τι σχέση έχει στην ιστορία ο… Βάργκας.

​Το όνομα του Ναμπίλ Μπαχούι είχε μπει στη ζωή της ΑΕΚ τον περασμένο Δεκέμβρη όταν μπήκε στο ρεπορτάζ της Ενωσης ως υποψήφιου μεταγραφικού στόχου στην τελευταία μεταγραφική περίοδο.

Τελικά η περίπτωση του Σουηδού διεθνή εξτρέμ δεν προχώρησε και η σεζόν κλείνει άσχημα για τον 26χρονο… Το Αμβούργο τον άφησε εκτός ομάδας και ο ατζέντης του παρουσιάστηκε έξαλλος με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία των Γερμανών.

Το όνομα λοιπόν του Μπαχούι φέρνει ξανά στην επικαιρότητα της ΑΕΚ η Ώρα, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμά της, τονίζει πως η πλευρά του παίκτη έχει στείλει μήνυμα στην Ενωση πως ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από μόνη της αυτή η εξέλιξη δεν αφήνει αδιάφορο τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Φυσικά ο Μπαχούι δεν αποτελεί την βασική επιλογή εξτρέμ για την ΑΕΚ! Να τονιστεί αυτό… Αντίθετα η περίπτωσή του σχετίζεται με αυτή του Ρόναλντ Βάργκας. Η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με τον Βενεζουελάνο, στον οποίο έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, με προσαρμοσμένες οικονομικές απολαβές.

Αν δεχθεί ο Βάργκας και μείνει στην ΑΕΚ, τότε πάρα πολύ δύσκολα θα κινηθεί η ΑΕΚ για τον Μπαχούι. Αν πάλι ο Βάργκας αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ, τότε ο 26χρονος Σουηδός μπορεί να θεωρηθεί ως φαβορί να τον αντικαταστήσει, αν βρεθεί η οικονομική φόρμουλα μαζί του και αποδεχθεί μια πρόταση από την ΑΕΚ στο οικονομικό ύψος των χρημάτων που προσφέρονται στον Βάργκας.

Η ουσία είναι πως ο Μπαχούι εξακολουθεί να απασχολεί και να αρέσει στον Μαϊστόροβιτς, με τον οποίο θυμίζουμε υπήρξαν ένα «φεγγάρι» συμπαίκτες στην ΑΪΚ.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments