Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Νέες καθυστερήσεις στις πληρωμές και δεσμεύσεις από τη διοίκηση

Παναθηναϊκός: Νέες καθυστερήσεις στις πληρωμές και δεσμεύσεις από τη διοίκηση
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν νέες καθυστερήσεις στις πληρωμές προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ωστόσο η διοίκηση διαβεβαίωσε ότι τόσο σήμερα, όσο και τη Δευτέρα θα καταβληθεί το μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων.

​Πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε συζητηθεί από τους παίκτες των “πρασίνων” το θέμα της πληρωμής της δόσης του Φεβρουαρίου και υπήρξε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση για την καταβολή του 45% των χρημάτων κι αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού ως τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. 

Παρ’ όλα αυτά τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν νέες καθυστερήσεις σύμφωνα με το “Goal”, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει λάβει μέχρι στιγμής πολύ μικρά ποσά. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό -μεταξύ άλλων – στις καθυστερήσεις που προέκυψαν εσχάτως στην εισροή χρημάτων από χορηγούς και τηλεοπτικά. 

Το συγκεκριμένα θέμα έγινε ξανά θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού, όπως επίσης και οι προβληματισμοί για το τι θα γίνει με την επόμενη δόση που λήγει στο τέλος Μαΐου. 

Από την πλευρά της διοίκησης πάντως υπήρξε η δέσμευση ότι τόσο εντός της ημέρας, όσο και την προσεχή Δευτέρα θα καταβληθεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα διευθετηθούν και τα υπόλοιπα, με λεφτά που θα μπουν στην ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments