Αθλητισμός

Πρόταση για Παιανία στον Βαρδινογιάννη με τριετή χορηγία

Πρόταση για Παιανία στον Βαρδινογιάννη με τριετή χορηγία
Συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την ολική επιστροφή της ομάδας στο προπονητικό της Παιανίας. Πρόταση για χορηγία τριών ετών στον "καπετάνιο"...

​Ακόμη βρίσκεται υπό συζήτηση το θέμα της επιστροφής των “πρασίνων” στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, όπου αυτή τη στιγμή προπονούνται μόνο οι ακαδημίες του συλλόγου. 

Στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό από τις 120.000 ευρώ που δίνουν σήμερα (για τις ακαδημίες) για τη συνολική ενοικίαση του προπονητικού κέντρου, σύμφωνα όμως με το “Goal”, βάζουν μία βασική προϋπόθεση: Να καλύπτονται τα έξοδα όλης της συντήρησης του κέντρου από τον ιδιοκτήτη του προπονητικού, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Πρόκειται βέβαια για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, καθώς μόνο για τη συντήρηση απαιτείται περίπου μισό εκατ. ευρώ τον χρόνο κι επιπλέον 550-600.000 ετησίως είναι ο ΕΝΦΙΑ.

Συνολικά δηλαδή το ποσό ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ κι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πείσει τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου να το καλύψει ο ίδιος, ώστε να καταστεί δυνατή η επιστροφή όλης της ομάδας. 

Από την πλευρά των “πρασίνων” μάλιστα έχει πέσει η πρόταση να αναλάβει το “πακέτο” της συντήρησης ο “καπετάνιος” για μία τριετία με μία μορφή χορηγίας, κάτι που δεν έχει αποκλειστεί από την πλευρά του, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία. 

Σε ό,τι αφορά το “Γ.Καλαφάτης”, εφόσον προχωρήσει το θέμα της Παιανίας, πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να το ενοικιάσει σε τρίτο, με βασικό υποψήφιο την Εθνική ομάδα και σε δεύτερο πλάνο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments