Αθλητισμός

Σκάει βόμβα με προπονητή στον Πειραιά;

Σκάει βόμβα με προπονητή στον Πειραιά;
Εξελίξεις και... εκπλήξεις μπορεί να προκύψουν στο Λιμάνι για τον νέο τεχνικό! Ποια είναι η τρίτη λύση που κερδίζει έδαφος;

​Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πλατανιά, έχουν φρενάρει μέχρι τώρα τα υπόλοιπα ζητήματα στον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο ή να μεταφράζεται σε φόβο από πλευράς των “ερυθρολεύκων” για πιθανή τιμωρία.

Ωστόσο, απαιτείται προσοχή και κατάλληλη προετοιμασία, προκειμένου να κλείσει το θέμα χωρίς συνέπειες, ενώ στις διεργασίες που γίνονται οφείλεται και η αναβολή του χθεσινού ραντεβού με τον Τάκη Λεμονή.

Πάντως, αυτό δε σημαίνει ότι οι επαφές στο θέμα του προπονητή έχουν σταματήσει εντελώς. Αντίθετα, αναμένονται εξελίξεις, ίσως και εκπλήξεις, μιας και η τρίτη επιλογή που υπάρχει, πίσω από τους Λεμονή και Γκαρντ, δείχνει να κερδίζει έδαφος.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι τις ημέρες που γραφόταν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο Γκαρντ, σας είχαμε ενημερώσει ότι πέρα από τον Γάλλο και τον Έλληνα τεχνικό παίζουν κι άλλα ονόματα για τον “ερυθρόλευκο” πάγκο, όπως κάποιες περιπτώσεις από την Ισπανία.

Ωστόσο, επαναλαμβάνουμε ότι αυτή τη στιγμή (γιατί τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα), ούτε ο Γκαρντ ούτε ο Λεμονής είναι …ξεγραμμένοι από την λίστα του Ολυμπιακού.

Όσο για τον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν, τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα έχουν “παγώσει” προς το παρόν. Κάτι που θεωρείται σχεδόν σίγουρο, πάντως, είναι η επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στο ρόστερ. Ο Ελβετός γυρίζει από τον δανεισμό του στη Νότιγχαμ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δε θα παραχωρηθεί εκ νέου, αλλά θα αποτελέσει μέλος της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, υπάρχει και η περίπτωση του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Κασάμι στη Νότιγχαμ, Απόστολου Βέλλιου, η απόκτηση του οποίου θεωρείται πως είναι στο χέρι της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας κρατούν την περίπτωσή του αρκετά χαμηλά προς το παρόν και δεν έχουν φανερώσει τις προθέσεις τους για το αν επιθυμούν να τον επαναπατρίσουν. Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με τη μέρα στον Ολυμπιακό και αναμένονται εξελίξεις και σε αυτή την υπόθεση.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments