Αθλητισμός

Σκέψεις για Βάργκας βασικό από Χιμένεθ

Σκέψεις για Βάργκας βασικό από Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ακόμη κατασταλάξει για το βασικό σχήμα της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου. Πιθανότητες για την ενδεκάδα έχει ο Ρόναλντ Βάργκας.

​Παρότι θα περίμενε κανείς ο αποκλεισμός του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς από την αποστολή να ξεδιάλυνε το τοπίο για το βασικό σχήμα της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Κι αυτό γιατί ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται να ρίξει στη μάχη τον Ρόναλντ Βάργκας. 

Εκτιμώντας τις καλές εμφανίσεις και την παράδοση που έχει στα ντέρμπι ο Βενεζουελάνος άσος, ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα, πιθανότατα αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος συνηθίζει να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του όταν έρχεται από τον πάγκο.

Αντίθετα, δεν φαίνεται να «κινδυνεύει» η θέση του Πατίτο, εκτός κι αν ο Χιμένεθ κάνει την έκπληξη βάζοντας τον Μάνταλο αριστερά και τον Μπακασέτα πίσω από τον Αραούχο. 

Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ανέστης κάτω από τα δοκάρια, Ντίντακ και Γκάλο στα άκρα της άμυνας, στόπερ οι Τσιγκρίνσκι και Βράνιες, Σιμόες και Γιόχανσον στο κέντρο με τον Μάνταλο μπροστά τους και σέντερ φορ τον Αραούχο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments