Αθλητισμός

Τελικός: Πήραν πίσω την αναβολή και αποφασίζουν σε λίγες ώρες

Τελικός: Πήραν πίσω την αναβολή και αποφασίζουν σε λίγες ώρες
Οι απαιτήσεις της Πολιτείας από την ΕΠΟ ώστε να... σφυρίξει σέντρα στον τελικό. Μπλέξιμο με τα εισιτήρια και... τρέξιμο της ΕΠΟ να προλάβει.

Το πρωί της Παρασκευής θα αποφασίσει οριστικά η Πολιτεία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο Βόλο, όπως ανακοινώθηκε τα ξημερώματα από το υπουργείο, λίγο μετά την έκτακτη σύσκεψη που μιλούσε για αναβολή.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ζήτησε από την ΕΠΟ να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στο Πανθεσσαλικό και κυρίως το θέμα των μη αριθμημένων εισιτηρίων. Την ίδια ώρα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πιέζουν προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να πραγματοποιηθεί ο τελικός το Σάββατο, καθώς έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους, ενώ ακολουθούν τα πλέι οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:

Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλου Ποδοσφαίρου. Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments