Ελλάδα

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον βιασμό της 22χρονης από τον τυφλό στη Δάφνη

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον βιασμό της 22χρονης από τον τυφλό στη Δάφνη
Ο δράστης είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία για την υπόθεση του τυφλού που φέρεται να βίασε 22χρονη φοιτήτρια, που σοκάρισε το πανελλήνιο. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο φερόμενος ως δράστης κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 4-5-2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δάφνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης ύστερα από επισταμένες έρευνες για την ανεύρεση 20χρονης ημεδαπής, η εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγελθεί πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, εντόπισαν υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, στο οποίο διέμενε ο δράστης, και διενήργησαν έρευνα.

Εντός του διαμερίσματος ανευρέθη η 20χρονη, την οποία από το απόγευμα της προηγουμένης, κατακρατούσε παράνομα και κακοποιούσε.

Επισημαίνεται ότι, κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments