«Μπλόκο» τοπικής οργάνωσης στους πλειστηριασμούς στη Λάρισα | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Μαΐου 2017, 09:41 5 Μαΐου 2017, 9:41

Έτοιμη να μπλοκάρει τους πλειστηριασμούς κατοικιών που θα διεξαχθούν στο Ειρηνοδικείο της Λάρισας είναι τοπική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, μετά την ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για να υπάρξει συντονισμός των δράσεων.

Η Πρωτοβουλία, η οποία αποτελείται από μέλη κοινωνικών και πολιτικών οργανώσεων και από πολίτες, συζήτησε χθες και την ανάγκη να υπάρξει δράση όχι μόνο κατά των πλειστηριασμών, αλλά και για την προστασία των «λαϊκών κατοικιών από τις διακοπές του νερού και του ρεύματος κτλ».

Οι συμμετέχοντες περιέγραψαν ποια είναι η κατάσταση που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση στη χώρα, ενώ την προσωπική του εμπειρία μετέφερε ένας δανειολήπτης που το σπίτι πλειστηριάζεται από τράπεζα.


Παράλληλα, οι διοργανωτές σημείωσαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πως μέχρι τον Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν 50 πλειστηριασμοί στη Λάρισα. Ακόμη, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με φορείς της πόλης με στόχο να εμπλακούν με τις δράσεις αυτές όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες.

Ετικέτες: