Ελλάδα

Πρώτη κατάθεση της φοιτήτριας: Μου έβαλε αναισθητικό και λιποθύμησα

Πρώτη κατάθεση της φοιτήτριας: Μου έβαλε αναισθητικό και λιποθύμησα
Αστυνομικοί είδαν το βίντεο με τις πράξεις του 52χρονου και το χαρακτήριζαν φρικιαστικό. Την αναισθητοποιούσε ξανά και ξανά.

Μπορεί ο 52χρονος να αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία βιασμού, ωστόσο τόσο η φοιτήτρια, που έζησε ώρες φρίκης, όσο και η κάμερα προδίδουν τα ένστικτά του.

Η νεαρή κοπέλα έδωσε την πρώτη της κατάθεση, σοκαρισμένη ακόμα απ’ όσα είχε περάσει και περιέγραψε πως συνέβη όλο αυτό. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ η άτυχη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι την αιφνιδίασε και την έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…».

Οι έμπειροι άνδρες της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο από τα γυαλιά-κάμερα το οποίο ανέβασε live στο Facebook ο 52χρονος τυφλός το περιγράφουν με μια λέξη: «Φρίκη!». Οπως εξηγούν «ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα επί 24 ώρες με ερωτικά βοηθήματα. Την ξυλοκοπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές και όταν η φοιτήτρια συνέρχονταν την αναισθητοποιούσε ξανά» λένε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments