Τη Δευτέρα η απολογία του 38χρονου αγγεοχειρούργου | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Μαΐου 2017, 10:06 5 Μαΐου 2017, 10:06

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα από την α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης έλαβε ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης.

Ο αγγειοχειρουργός είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού. Μέσω της συνηγόρου του αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, που φέρεται να έγινε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.


Όπως ισχυρίζεται, διατηρούσε απλώς φιλικές σχέσεις με τη γυναίκα και συνομιλούσαν μέσω facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη για μικροεπέμβαση, αλλά εκείνη δεν προσήλθε.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, γεωργιανής καταγωγής, μητέρας τριών παιδιών, βρέθηκε σε δύσβατη δασική έκταση στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στο άψυχο σώμα της ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

Η ιατροδικαστική έρευνα και οι ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις θα δείξουν τι ακριβώς συνέβη.