Διεθνή

Είναι αλκοολικός ο Γιούνκερ; “Τύφλα” σε συζήτηση για το Κυπριακό (vid)

Είναι αλκοολικός ο Γιούνκερ; “Τύφλα” σε συζήτηση για το Κυπριακό (vid)
Η βρετανική The Sun γράφει ότι πίνει κονιάκ για... πρωινό.

Πολλά έχουν ακουστεί για το ζήτημα που έχει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με το αλκοόλ. Αυτή τη φορά, όμως, η βρετανική Sun το πάει ένα βήμα παρακάτω αποκαλύπτοντας πως ο πρόεδρος της Κομισιόν ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια ειρηνευτικής Συνόδου του ΟΗΕ.

Η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη διπλωματικές πηγές, αναφέρει πως ο πρόεδρος της Κομισιόν ήταν ξεκάθαρα μεθυσμένος κατά τη διάρκεια των συνομιλιών στη Γενεύη για το Κυπριακό τον περασμένο Ιανουάριο. 

“Ο κ. Γιούνκερ προκάλεσε σάλο κατά τη διάρκεια της Συνόδου με την εριστική συμπεριφορά του εξαιτίας του ποτού. Περιελάβανε συγκρούσεις με ανθρώπους και έπιπλα και ήταν πολύ οικείος με νεαρούς βοηθούς”, σημειώνει.

“Ήταν ξεκάθαρο πως ο Γιούνκερ ήταν πολύ “αναζωογονημένος”. Σκόνταφτε σε πράγματα που ήταν τριγύρω και πήγαινε σε νεαρά μέλη του προσωπικού για συζητήσεις. Ήταν παράξενη συμπεριφορά και λίγο ντροπιαστική για όλους”, αναφέρει διπλωματική πηγή.

Η βρετανική εφημερίδα, όμως, δεν μένει μόνο εκεί και σε άλλο της δημοσίευμα διερωτάται εάν ο επικεφαλής της Κομισιόν είναι αλκοολικός.

«Είναι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αλκοολικός;» είναι ο τίτλος του δεύτερου δημοσιεύματος της Sun, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρνείται τις κατηγορίες, αλλά η εφημερίδα του θυμίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα τον εμφανίζουν να έχει πρόβλημα με το ποτό.

Φήμες λένε πως πίνει κονιάκ για πρωινό και πως κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Liberation, είχε πιει πολλά ποτήρια σαμπάνια. 

Αλησμόνητη θα μείνει σε πολλούς η χαρούμενη διάθεση του σε Σύνοδο Κορυφής το 2016, όπου ο Γιούνκερ έκανε high five σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, μοίραζε… χαστουκάκια (ενίοτε και με δύναμη!) και έκανε ότι παρελαύνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments