Μedia

Η selfie του Ηλία Βαλάση με τον Στέλιο Χανταμπάκη (pic)

Η selfie του Ηλία Βαλάση με τον Στέλιο Χανταμπάκη (pic)
Ο Ηλίας Βαλάσης που είχε συμμετάσχει στο πρώτο ελληνικό «Survivor» πόζαρε μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη και στη συνέχεια ανέβασε τη selfie τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο μήνυμα του που συνόδευε τη φωτογραφία αναφέρθηκε στην μακροχρόνια φιλία του με τον Στέλιο Χανταμπάκη ενώ άφησε υπονοούμενα για την παραγωγή του «Survivor».

Όπως τόνισε, ο Στέλιος Χανταμπάκης παρεξηγήθηκε εξαιτίας της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης που «κατασκεύασε» μία διαφορετική εικόνα για εκείνον.

«Συναντήθηκα με τον Στέλιο τον φίλο μου, που μου στάθηκε από 14 ετών δίπλα μου. ”Δεν του στάθηκα”, ”μου στάθηκε” (και ας είμαι 15 χρόνια μεγαλύτερος). Δούλευε τρεις δουλειές για να τα καταφέρει. 14 χρονών παιδί. Μετά από τόσες σβούρες στη ζωή μου ξέρω ποιοι είναι οι φίλοι μου. Ξέρω ποιος είναι ο Στέλιος. Δεν περιμένω το κατασκεύασμα μίας παραγωγής να μου πει ποιος είναι”.

“Στεναχωριέμαι για αυτούς που ξέρουν τον Στέλιο ή έχουν συνεργαστεί μαζί του και είπαν κάτι διαφορετικό για τα νούμερα της τηλεθέασης (χωρίς να περιμένουν καν να μιλήσει κάποιος από τους παίκτες, κάποιος που έχει ζήσει ένα κομμάτι αλήθειας). Αυτοί είναι αδικαιολόγητοι. Είναι ένα λάθος που δεν με αφήνει να ησυχάσω. Αυτά. Καλή σκέψη φίλοι μου», πρόσθεσε ο Ηλίας Βαλάσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments