Πολιτική

Τσακαλώτος: Με μεγαλύτερο πλεόνασμα θα δώσουμε 1.000 ευρώ σε κάθε… ΠΑΟΚτζη

Τσακαλώτος: Με μεγαλύτερο πλεόνασμα θα δώσουμε 1.000 ευρώ σε κάθε… ΠΑΟΚτζη
Ο υπουργός Οικονομικών ρωτήθηκε τι θα γίνει αν το πλεόνασμα το 2019 είναι στο 4% και στην απάντηση εκδήλωσε τα ποδοσφαιρικά του αισθήματα.

Μπορεί οι ώρες να είναι κρίσιμες για τη χώρα και τα νέα μέτρα που έρχονται να “πληγώσουν” ξανά τον ελληνικό λαό, αλλά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν χάνει το κέφι του και δεν κρύβει τις ποδοσφαιρικές του συμπάθειες.

Πως να το κάνει, άλλωστε, όταν πολλές φορές τον έχουμε δει στο γήπεδο της Τούμπας να παρακολουθεί αγώνες του ΠΑΟΚ φορώντας κασκόλ της ομάδας.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και παρ’ όλα αυτά πάλι τον ΠΑΟΚ είχε στο μυαλό του. Ίσως να θέλει να καταπολεμήσει και το… άγχος του για τον αυριανό τελικό με την ΑΕΚ. Ποιος ξέρει.

Τι έκανε, λοιπόν, ο υπουργός Οικονομικών; Βουλευτές του κόμματος τον ρώτησαν τι θα κάνει η κυβέρνηση αν το πρωτογενές πλεόνασμα το 2019 είναι 4% του ΑΕΠ. Εκείνος, με πολύ κέφι, απάντησε πως σε μια τέτοια περίπτωση θα είμαστε εκτός μνημονίου και το επιπλέον 0,5% του πλεονάσματος θα το κάνουμε ό,τι θέλουμε, προσθέτοντας. “Θα δώσουμε 1.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΟΚτζή!”.

Ατάκα που προκάλεσε τα γέλια των βουλευτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments