Αθλητισμός

Η απόδειξη ότι Καραϊσκάκη και Ριζούπολη ήταν εκκλησίες

Η απόδειξη ότι Καραϊσκάκη και Ριζούπολη ήταν εκκλησίες
Χρειάστηκε να περάσουν μέρες, να γραφτούν πολλά και να ειπωθούν ακόμα περισσότερα μέχρι να λάμψει η αλήθεια για όσα (δεν) συνέβησαν στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

​Το πιο σημαντικό στοιχείο σε έναν ποδοσφαιριστή μετά το ταλέντο του φίλοι μου, είναι ο χαρακτήρας. Ακόμα και αν είναι μικρός μάγος και μιλάει στην μπάλα όπως ο Μπο στα χάμπουργκερ, δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα αν δεν έχει ήθος και κυρίως ειλικρίνεια. Ευτυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα του, ο Γιώργος Μανούσος με όσα είπε στο Sport24 Radio απέδειξε ότι είναι έτοιμος να ακολουθήσει πορεία πιο λαμπρή και απ’ του Δημήτρη Κολοβού. Αρκούσε να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη για να συνωμοτήσει όλο το σουπερλιγκιακό σύμπαν υπέρ του:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι χαρούμενος που βγήκα και μίλησα. Πιστεύω ότι μου έκανε καλό που με έδιωξε ο κ. Μαθιουλάκης από την ομάδα, γιατί αυτή τη στιγμή έχω αρκετές προτάσεις και με περισσότερα χρήματα από αυτά που μου έδινε ο κ. Μαθιουλάκης». Βοήθησαν και οι δηλώσεις του σε αυτό.

Ότι είναι παικταράς με φονικό ένστικτο που θυμίζει Ρινάλντι στα καλύτερά του το ήξερε η μισή Ελλάδα. Μόλις έμαθε και η άλλη μισή ότι εκτός από μπαλαδόρος είναι και ψυχούλα που δεν λέει ψέματα ούτε την Πρωταπριλιά, λογικό ήταν να πέσουν βροχή οι προτάσεις και τα εκατομμύρια γιατί οι παράγοντες βλέπουν μπροστά. Τώρα που επιστρέφουν όλα τα παλιά τηλεπαιχνίδια και reality, ποντάρουν μήπως επιστρέψει και η «Στιγμή της Αλήθειας» με την Ευγενία Μανωλίδου. Αν πάει εκεί ο Μανούσος ως παίκτης, θα βγάλει το μισό μπάτζετ της χρονιάς ο τυχερός πρόεδρος που θα τον έχει.

Και αυτό το κόσμημα κάποιοι προσπαθούν να το συκοφαντήσουν με τις γνωστές μεθόδους επειδή η καυτή αλήθεια του, τους έκαψε όπως ο Λίβας τα σπαρτά. Και άρχισαν να γράφουν για δήθεν συμφωνία με τον Πανιώνιο: «Όχι, δεν έχω κλείσει και ούτε έχω μιλήσει με κανέναν άνθρωπο από τον Πανιώνιο. Δεν γνωρίζω πως βγήκε αυτό. Προφανώς, όπως βγήκαν και όλα τα άλλα». Τώρα μεταξύ μας, δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς.

Μετά τις δηλώσεις του, όλοι είδαν ένα λαμπρό μέλλον να ανοίγεται μπροστά του και χρησιμοποιώντας την αφαιρετική μέθοδο του Τσανγκ προσπάθησαν να βρουν σε ποια ομάδα θα πάει του χρόνου δανεικός. Προτιμήθηκε ο Πανιώνιος γιατί όταν γράφτηκε το ρεπορτάζ δεν είχε οριστικοποιηθεί ακόμα η παραμονή του Λεβαδειακού στη Superleague. Τώρα που έκανε την ανατροπή ο Κομπότης θα κάνουν και τα ρεπορτάζ update για να διορθώσουν το λάθος τους.

Ο Μανούσος φίλοι μου έδωσε πειστικές απαντήσεις και για το τι (δεν) έγινε στα αποδυτήρια του Γεώργιος Καραϊσκάκης: «Με έβριζαν, υπήρχαν κάποιες άσχημες κουβέντες. Εν πάσει περιπτώσει υπήρχε ένταση. Αυτά που διαβάζω για κλωτσιές και μπουνιές είναι τραβηγμένα έως και για γέλια. Εγώ μπήκα από τους πρώτους μέσα στα αποδυτήρια. Εγώ ήμουν επίσης και αυτός που είχε βάλει το γκολ. Κατά τη γνώμη τη δικιά σας ο πρώτος που θα έπρεπε να φάει ξύλο ποιος θα έπρεπε να είναι; Εμένα λοιπόν που μπήκα από τους πρώτους στα αποδυτήρια δεν με ακούμπησε κανείς». Μπορεί να μην τον αναγνώρισε η επιτροπή υποδοχής.

Γιατί σε αντίθεση με το εξωτερικό που ο Μανούσος είναι πιο αναγνωρίσιμος και απ’ τον Μάικλ Τζόρνταν, στην Ελλάδα αν τον διάλεγαν για το Survivor στους μαχητές δίπλα στον μάνατζερ ράγκμπι θα τον έβαζαν. Μέχρι να τον βραβεύσει ο Σάββας, «διάσημος» δεν γίνεται.

Και για να μην το εκμεταλλευτεί κάποιος κακοπροαίρετος και παραποιήσει τα λεγόμενά του, να σημειωθεί ότι όταν λέει ότι υπήρχε μια ένταση στα αποδυτήρια, εννοεί αυτό που καταλαβαίνουν όσοι έχουν προηγηθεί μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στο ημίχρονο επειδή αλλάζουν κεριά οι καλόγεροι στο μοναστήρι του Σάββα, τρίζουν τα μανουάλια και ακούγονται περίεργοι θόρυβοι. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό όμως.

Ειδική τελετή είναι για να βγουν τα κακά δαιμόνια μέσα απ’ τους αντιπάλους και να ξαναδούν το φως της ήττας το αληθινό. Και όποιος αμφιβάλλει δεν έχει παρά να ζητήσει από τον Μαθιουλάκη το υλικό των καμερών ασφαλείας για να λάμψει η αλήθεια. Αυτός το πήρε για να μη δουν όλοι την άψογη συμπεριφορά της επιτροπής υποδοχής του θρύλου. Πάλι καλά δηλαδή γιατί αν έβγαινε στη δημοσιότητα θα πλήρωνε τα διπλά ο πρόεδρος. Του χρόνου δεν θα του ερχόταν ΕΝΦΙΑ για γήπεδο, αλλά για εξάστερο ξενοδοχείο. Τέτοια εξυπηρέτηση και ανέσεις ούτε το Χίλτον.

Ο Μανούσος κατάφερε με ένα σμπάρο, να πετύχει δυο τρυγόνια, καθώς με τα λεγόμενά του κατέρριψε άλλον έναν μύθο πολλών ετών:

«Αν έχεις φάει ξύλο και έχουν δημιουργηθεί τόσα επεισόδια όσα λένε κάποιοι, τότε είτε παρουσιάζεσαι με πρησμένη μούρη, είτε κουτσαίνοντας, είτε δεν βγαίνεις να παίξεις. Σωστά; Ούτε μας είπε κανείς κάτι, ούτε έγινε κάτι». Άρα, σύμφωνα με τη λογική του Μανούσου και η Ριζούπολη μοναστήρι ήταν.

Αφού δεν είδαμε κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού να βγαίνει όπως ο Ρόκυ Μπαλμπόα μετά τον αγώνα του με τον Ιβάν Ντράγκο σημαίνει ότι όσα λένε οι γνωστοί λασπολόγοι εδώ και χρόνια ήταν αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους επειδή αρνούνται να δουν την αλήθεια. Ότι ο Ολυμπιακός και 3-0 κέρδισε και σπουδαία μπάλα έπαιξε και δίδαξε και ήθος. Είχε πρόγραμμα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments