Αθλητισμός

Κερδίζει πόντους ο Λεμονής

Κερδίζει πόντους ο Λεμονής
Όλο και περισσότερες φαντάζουν οι πιθανότητες του Τάκη Λεμονή να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού και για τη νέα σεζόν. Ποιες άλλες λύσεις "παίζουν". Από βδομάδα η απόφαση.

​Η επόμενη εβδομάδα είναι αυτή στην οποία αναμένονται αποφάσεις για το ποιος θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Παρότι ξεκίνησε ως αουτσάιντερ, ο Τάκης Λεμονής φαίνεται πως καθημερινά κερδίζει πόντους και αυξάνει τις πιθανότητές του, δίχως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κάτι οριστικό ή πως έχει σταματήσει η αναζήτηση στην αγορά. 

Αυτό που πάντως είναι δεδομένο, είναι η ικανοποίηση για τη δουλειά του 57χρονου προπονητή, τόσο από πλευράς διοίκησης όσο και από πλευράς παικτών, τους οποίους έχει κερδίσει με τον επαγγελματισμό του. Συν τοις άλλοις κι επειδή δεν υπάρχει άπλετος χρόνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίησή του εν όψει των προκριματικών του Ιουλίου, ο Τάκης Λεμονής έχει το ατού της άριστης γνώστης της ομάδας και των αναγκών της. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχτεί καταιγισμό προτάσεων από μάνατζερ, ενώ οι ίδιοι ερευνούν τις αγορές κυρίως της Ισπανίας (όπου έχουν στραφεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν) και της Γαλλίας (λόγω και των διασυνδέσεων Μοντέστο και Καρεμπέ).

Στη λίστα, αλλά με όχι πολλές πιθανότητες επί της παρούσης, υπάρχουν και δύο ξένοι προπονητές που γνωρίζουν καλά την ελληνική πραγματικότητα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου που αποχώρησε από την Ξάνθη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει περάσει από Ηρακλή, ΑΠΟΕΛ και Παναχαϊκή, ενώ τον Οκτώβριο αποχώρησε από την Αλ Νασρ μετά από σχεδόν τρία χρόνια στο Ντουμπάι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments