Αθλητισμός

Να κοιτάει μόνο την… πάρτη του!

Να κοιτάει μόνο την… πάρτη του!
Ο Παναθηναϊκός που δεν συμμαχεί με κανέναν και η "τζάμπα κουβέντα" για την επικύρωση της βαθμολογίας.

​Σε μια μέρα γίνεται ο τελικός στο Βόλο όμως κάποιοι φαίνεται πως ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι θα βρίσκονται εκεί. Δεν μπορούν να το χαρούν, ίσως να μην ξέρουν κιόλας πως γίνεται ρε αδερφέ. Οχι απλά επειδή έχουν ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία τους χαρά, αλλά κυρίως επειδή όσο διάστημα ήταν στην απ’ έξω ουδείς, άντε πέραν του… Αρη, είχε ασχοληθεί μαζί τους. Και ούτε και τώρα θα ασχολιόταν αν δεν το προκαλούσαν καθημερινά.

Πέρασαν όπως όλη η Ελλάδα είδε πως πέρασαν και αντί να πάνε παρακάτω ξύνονται όλοι μέρα στην γκλίτσα του Παναθηναϊκού και ασχολούνται μαζί του. Από μικρούς και μεγάλους, μέχρι οπαδούς και ένα κάρο δημοσιογράφους. Δεν είναι παράλογο, υπό την έννοια ότι ΠΑΝΤΑ ο μικρότερος θα ασχολείται με τον μεγαλύτερο για να «μεγαλώσει» κι αυτός, αλλά εκτός από το να προκαλεί έχει αρχίσει να κουράζει κιόλας. Πείτε λοιπόν ένα ευχαριστώ στον «καημένο» τον Κύζα, ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ γιατί δεν ξέρετε σε πόσα χρόνια μπορεί να ξανασυμβεί και αφήστε τον Παναθηναϊκό στην ησυχία του γιατί ως μέγεθος ακόμη και στα χειρότερά του θα τον βλέπετε με τα κιάλια.

Πάμε παρακάτω. Εχει γίνει αρκετός λόγος τον τελευταίο καιρό εντός και εκτός Παναθηναϊκού σχετικά με την επιθυμία του τριφυλλιού να επικυρωθεί η βαθμολογία (με αστερίσκο) και να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Προσωπικά φυσικά και με ενδιαφέρει πως το εισπράττει αυτό ο κόσμος του τριφυλλιού. Για τους άλλους που η φαντασία τους οργιάζει δεν μας καίγεται καρφί. Είναι πολλοί εκείνοι που αντιδρούν θεωρώντας ότι μια τέτοια πρόταση (άσχετα αν – για να μην το ξεχνάμε κι αυτό -η άποψη του Παναθηναϊκού σχεδόν πάντα δεν επηρεάζει καμία απόφαση στα κέντρα εξουσίας) θα βολέψει τον Ολυμπιακό να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

Φυσικά αν έκανες το αντίθετο θα σου έλεγαν όλοι ότι ακόμη δεν έχουν στεγνώσει τα αίματα από τη σφαγή του ΠΑΟΚ, σε προκαλούν καθημερινά και πάνε να σε βγάλουν τρελό με αστειότητες και ψέματα και εσύ τους κάνεις πλάτες για να το πάρουν στα χαρτιά. Να μην πιάσουμε και το κεφάλαιο Πλατανιάς, ποιος ήταν και ποιος είναι δηλαδή επειδή και αυτό θα το ξεχάσουμε σε λίγο.

Ο υπογράφων γέρνει περισσότερο στη δεύτερη εκδοχή και με αυτή καταπιάνεται σε όσες συζητήσεις κάνει. Επίσης, ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη που διαδίδουν πως έχουν δεν χρειάζεται και κανέναν Παναθηναϊκό δίπλα του για να πετύχει αυτό που θέλει. Έτσι δεν είναι, τι ανάγκη μας έχει;

Για να τελειώνει η κουβέντα: Ο Παναθηναϊκός έπαθε, αυτό που όλοι βλέπαμε πως θα πάθει και επιτέλους θα πρέπει να μάθει. Να μάθει πως είναι ΜΟΝΟΣ του και να κοιτάει την ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ αφού δεν υπάρχει μπέσα από κανέναν. Από πίτα που δεν τρώει λοιπόν δεν του καίγεται καρφί τι θα γίνει. Και ας το πάρει όποιος θέλει. Και στην τελική αν είναι τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για την ιστορία με τον Πλατανιά εσένα σαν Παναθηναϊκό τι σε συμφέρει; Να την φάει φέτος ή του χρόνου; Αυτά…

Για τον τελικό δεν με νοιάζει ποιος θα κερδίσει, ούτε πως θα κερδίσει. Ας βγάλουν τα μάτια τους – αγωνιστικά. Το μόνο που θα ήθελα και το έχω πει ένα σωρό φορές είναι να μην γίνουν επεισόδια. ΜΟΝΟ έτσι μπορεί να ζήσουν και οι νεότεροι, αυτό με το οποίο εμείς μεγαλώσαμε και ήταν ένας από τους λόγους που αγαπήσαμε τον αθλητισμό: Τις μετακινήσεις των οπαδών.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments