Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” από Πρέμιερ Λιγκ

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” από Πρέμιερ Λιγκ
Δυο παίκτες από το αγγλικό πρωτάθλημα έχουν προταθεί και εξετάζονται στους Πειραιώτες.

​Αρκετές είναι οι μεταγραφές που αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι, μιας και το ρόστερ της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε είχε κατά γενική ομολογία μπόλικες «τρύπες», ενώ τα περισσότερα από τα περυσινά καλοκαιρινά αποκτήματα δεν έχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσουν στην ομάδα.

Δυο από τις θέσεις, στις οποίες θα γίνουν κινήσεις, όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις, είναι αυτές του επιθετικού και του αριστερού μπακ. Εξ’ ου και το γεγονός ότι στους «ερυθρολεύκους» έχουν προταθεί και εξετάζονται δυο παίκτες με γεμάτα βιογραφικά και καλό όνομα στην αγορά. Πρόκειται για τον Φερνάντο Γιορέντε και τον Μάρτιν Όλσον, που αγωνίζονται αμφότεροι στην αγγλική Σουόνσι.

Ο Γιορέντε δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί σε σπουδαίους συλλόγους, όπως η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Γιουβέντους και η Σεβίλλη. Παράλληλα, ο υψηλόσωμος φορ ταιριάζει με τα «θέλω» του Ολυμπιακού, ο οποίος αναζητά την απόκτήση ένος επιθετικού «κολώνα» για την γραμμή κρούσης. Ενδεχόμενη απόκτηση του Ισπανού διεθνή σίγουρα θα αποτελέσει μεταγραφικό «μπαμ» από την πλευρά των Πειραιωτών. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο, που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί διακριτικά, αφού οι δυο τους θα μπορούσαν να φτιάξουν φοβερό δίδυμο!

Όσο για τον Όλσον, πρόκειται για αριστερό μπακ που δεν είναι η πρώτη φορά που φέρεται να απασχολεί τους πρωταθλητές. Έχει 10ετή παρουσία στο αγγλικό ποδόσφαιρο (σε Μπλάκμπερν, Νόριτς και Σουόνσι), ενώ είναι και 40 φορές διεθνής με την εθνική Σουηδίας.

Σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Σουηδός, τα νέα μάλλον δεν θα είναι καλά για τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Και για αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει κλείσει για την ίδια θέση τον Λεονάρντο Κούτρη του ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο μάλιστα φέρεται να έχει δοθεί η διαβεβαίωση ότι δεν θα παραχωρηθεί ως δανεικός. Συνεπώς, Όλσον και Κούτρης θα καλύψουν την αριστερή πλευρά της άμυνας και ο Ισπανός θα πει «αντίο».

Πάντως, καλό θα ήταν να κρατάμε… μικρό καλάθι για αμφότερες τις υποθέσεις. Ναι μεν οι παίκτες έχουν όντως προταθεί και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται, όμως όλα με την προϋπόθεση ότι η Σουόνσι θα υποβιβαστεί από την Πρέμιερ Λιγκ ώστε να μείνουν ελεύθεροι (βρίσκεται δυο βαθμούς μακριά από τη σωτηρία με τρεις αγωνιστικές να απομένουν). Και αυτό γιατί οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια και εάν η Σουόνσι καταφέρει να σωθεί, τότε τα δεδομένα αλλάζουν εντελώς.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments