Αθλητισμός

Σοβαρά τραυματισμένοι δέκα οπαδοί και ένας αστυνομικός

Σοβαρά τραυματισμένοι δέκα οπαδοί και ένας αστυνομικός
Το μεταφέρουν τοπικά Μέσα του Βόλου για την κατάσταση των πλέον σοβαρά τραυματισμένων.

Χάος επικράτησε όχι μόνο στο Πανθεσσαλικό, αλλά και στο νοσοκομείο του Βόλου, αφού μεταφέρθηκαν εκεί πολλοί οπαδοί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του e-Volos.gr, πρόκειται για 11 τραυματισμένους, έναν αστυνομικό και 10 οπαδούς, εκ των οποίων ο ένας θα εισαχθεί σε κλινική του Νοσοκομείου, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμοθώρακα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς κατσαβίδι, ενώ εκ των υπόλοιπων εννέα ενδεχομένως να εισαχθούν άλλοι δύο, αφού οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, κυρίως στο κεφάλι. 

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός στο e-Volos.gr, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν. Ενώ το ΕΚΑΒ βρίσκεται ούτως ή άλλως ολόκληρη την ημέρα σε κόκκινο συναγερμό.

Καταπώς αποδείχθηκε λίγο πριν τη σέντρα, τελικά οι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας είχαν απόλυτο δίκιο σχετικά με τις ενστάσεις που διατύπωσαν προς το αρχηγείο τις προηγούμενες ημέρες. Μόνη σωστή κίνηση εκτόνωσης της έντασης, η κοινή είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments