Αθλητισμός

Το πλάνο του Ολυμπιακού για Βέργο

Το πλάνο του Ολυμπιακού για Βέργο
Ο Νίκος Βέργος επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά το πέρασμά του από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ. Ποιο το πλάνο των "ερυθρόλευκων" για τον 21χρονο φορ.

​Μετά από μια καλή σεζόν στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, αλλά όχι αρκετή για να αγοραστούν τα δικαιώματά του από τους Μαδριλένους, ο Νίκος Βέργος αναμένεται να επανενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, σε πρώτη φάση για την προετοιμασία εν όψει της νέας περιόδου. 

Το πιθανότερο σενάριο για τον 21χρονο άσο είναι να παραμείνει στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» και να αποτελεί την τρίτη τους επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ, πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον άλλο επιθετικό που θα αποκτηθεί (ο Όσκαρ Καρντόσο αναμένεται να αποχωρήσει). 

Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να αποκλειστεί μια ανατροπή στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο προπονητής (Λεμονής ή άλλος) μπορεί να προτιμά κάποιον άλλο ως τρίτο φορ (στην ομάδα ανήκει και ο Μπεν που έκανε καλή σεζόν με τον Πανιώνιο), ενώ είναι πάντα πιθανό να υπάρξει πρόταση από το εξωτερικό και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από το Βέλγιο. 

Ο Βέργος είχε φέτος 23 συμμετοχές (13 σαν βασικός), 5 γκολ και 1 ασίστ με τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments