Ελλάδα

Δάφνη: Σοκάρει η ανατριχιαστική κατάθεση της φοιτήτριας (upd)

Δάφνη: Σοκάρει η ανατριχιαστική κατάθεση της φοιτήτριας (upd)
Σοκαρισμένοι είναι ακόμα και οι πλέον έμπειροι αστυνομικοί με το βίντεο που τράβηξε ο ίδιος ο βιαστής. Σε αυτό φαίνεται να μην σταματάει ούτε λεπτό να την κακοποιεί επί 24 ώρες.

Το συμπέρασμα πως ο 52χρονος βιαστής θα σκότωνε το θύμα του αν δεν έφταναν εγκαίρως στο διαμέρισμα έχουν βγάλει οι αστυνομικοί που είδαν το βίντεο με το αποτρόπαιο θέαμα του βιασμού της νεαρής φοιτήτριας στη Δάφνη.

Η κοπέλα γνώριζε τα στοιχεία αλλά και το πρόσωπο του βασανιστή της, άρα αν κατάφερνε να ξεφύγει από το κολαστήριο της Δάφνης θα προχωρούσε σε καταγγελία εναντίον του… Κάτι που ο δράστης φαίνεται πως το είχε σκεφτεί και φυσικά δεν το ήθελε. Για αυτό οι αστυνομικοί υποθέτουν πως αν αργούσαν λίγο ακόμα πιθανότατα η κοπέλα να ήταν νεκρή.

Σοκαρισμένοι είναι ακόμα και οι πλέον έμπειροι αστυνομικοί με το βίντεο που τράβηξε ο ίδιος ο βιαστής. Σε αυτό φαίνεται να μην σταματάει ούτε λεπτό να την κακοποιεί επί 24 ώρες. Τη χτυπούσε, τη βίαζε και φορούσε γυαλιά με κάμερα ώστε να καταγράφει το πρόσωπό της όσο τη βασάνιζε. Όταν, μάλιστα, η κοπέλα ξυπνούσε, εκείνος τη χτυπούσε βάναυσα για να χάσει τις αισθήσεις της.

Τι λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. πιστεύουν πως ο αδίστακτος 50χρονος δεν έχει 95% αναπηρία όπως υποστηρίζει, καθώς λέει ότι είναι τυφλός αλλά δεν έχει χαρτιά που να το αποδεικνύουν.

Κάτι το οποίο ενισχύεται και από το γεγονός ότι περπατάει μόνος του χωρίς βοήθεια, είχε υπολογιστή και ανέβαζε φωτογραφίες ενώ είχε καταφέρει να μετατρέψει το σπίτι του σε… στούντιο, μιας και οι κάμερες που κατέγραψαν την φρίκη, ήταν παντού.

Σύμφωνα με αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση και ο ίδιος ο 52χρονος είχε γρατζουνιές από την πάλη που προηγήθηκε με την κοπέλα, πριν λιποθυμήσει από το αναισθητικό. 

Η άτυχη φοιτήτρια φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο από την συνεχή χρήση αιθέρα που έκανε ο βασανιστής της προκειμένου να την έχει σε καταστολή και να προβαίνει στις αρρωστημένες πράξεις του. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα βρήκε τον 52χρονο μέσω αγγελίας. Είχε πάει ήδη τρεις φορές στο σπίτι του στη Δάφνη, στην οδό Οθωνος. Την περασμένη Τετάρτη πήγε για τέταρτη φορά. Μάλιστα ήταν η ημέρα που θα πληρώνονταν με 100 ευρώ καθώς είχαν συμφωνήσει 25 ευρώ σε κάθε επίσκεψη. Ο 52χρονος μάλιστα της παραπονούνταν ότι δεν είχε μπει στα κοινωνικά προγράμματα του δήμου της περιοχής του. 

Αυτό που φαίνεται ότι έσωσε την ζωή της 20χρονης κοπέλας ήταν η συχνή επαφή που είχε με τους γονείς της οι οποίοι ζουν σε περιφέρεια κοντά στην Αττική. 

Σοκάρει η κατάθεση της φοιτήτριας

Σοκ προκαλεί το περιεχόμενο της κατάθεσης της 22χρονης για την κακοποίηση της καθώς περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τη φρίκη που έζησε κατά τη διάρκεια της ομηρίας της από τον τυφλό 52χρονο.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», αναφέρει μεταξύ άλλων η νεαρή γυναίκα στην κατάθεσή της. 

Ο 52χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή

Ο 52χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα. Προκλητικός εμφανίστηκε στον εισαγγελέα ο 52χρονος, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε ότι βίαζε την 22χρονη αλλά ισχυρίστηκε, ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους ότι με τη θέλησή της πήγε σπίτι του. 

Απέδωσε μάλιστα το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι βρέθηκε δεμένη στο σπίτι του στο …”φετίχ” της. 

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)

Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments