Πολιτισμός

“Μια τεράστια έκρηξη” του Βασίλη Μαυρογεωργίου στο θέατρο Skrow

“Μια τεράστια έκρηξη” του Βασίλη Μαυρογεωργίου στο θέατρο Skrow
Aπό την Κυριακή 7 Μαΐου, κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

Tο έργο «Μια τεράστια έκρηξη», σε κείμενο και σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου, επτά χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα, επιστρέφει, στο θέατρο Skrow (Αρχελάου 5 – Παγκράτι) αυτή τη φορά, από την Κυριακή 7 Μαΐου, κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

Το έργο μας ξεναγεί στο κόσμο του αντι – ήρωα Γιώργου, ο οποίος, σε τρυφερή ηλικία, περιτριγυρισμένος από κόμικς, παιχνίδια He – man και γονείς που αρνούνται να παίξουν τον ρόλο του κακού αγγελιοφόρου και να τον ενημερώσουν σε τι κόσμο ήρθε, παρακολουθεί στη μικρή ασπρόμαυρη τηλεόραση τον «Πόλεμο τον Άστρων» και νιώθει πως είναι ο σωτήρας του σύμπαντος. Φαντάζεται ένα μέλλον γεμάτο ηρωικές πράξεις, αστρικά ταξίδια, πνευματικούς δασκάλους τζεν – ντάι και μαχητικές πριγκίπισσες.

Όμως, όταν έρχεται η ώρα να διαβεί το κατώφλι του σπιτιού του, η αλήθεια είναι διαφορετική. Απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, λωποδύτες, άρρωστοι περιπτεράδες, τρελαμένοι συνωμοσιολόγοι που μοιράζουν φυλλάδια, υπό την επήρεια παραισθησιογόνων ουσιών, εκρηκτικά πρόβατα, αδίστακτες γυναίκες που σου ξεριζώνουν την καρδιά, τη βάζουν στο μπλέντερ και την κάνουν μοχίτο, μίζερη μικροαστική ζωή, φτηνή αρχιτεκτονική έως εκεί που φτάνει το μάτι, λεπτά παιχνίδια εξουσίας από τη γέννηση έως τον θάνατο, μα, πάνω από όλα, μοναξιά, κι αυτή η αίσθηση ότι δεν είσαι παρά ένα μηδενικό και, καλύτερα, να μην είχες γεννηθεί ποτέ.

Πληροφορίες

Θέατρο Skrow: Αρχελάου 5 – Παγκράτι, τηλ. κρατήσεων: 210 7235842 (11:00 – 14:00 και 17:00 – 20:30). Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κυριακή (εκτός από 7 Μαΐου: 22:30), Δευτέρα και Τρίτη: 21:15. 

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά. 

Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος: 12 ευρώ, φοιτητικό: 10 ευρώ, ανέργων & AMEA: 8 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments