Διεθνή

Σουλτς κατά Τραμπ: Καταστροφέας όλων των δυτικών αξιών

Σουλτς κατά Τραμπ: Καταστροφέας όλων των δυτικών αξιών
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter επέκρινε τη Γερμανία για το εμπορικό της πλεόνασμα και το επίπεδο των στρατιωτικών της δαπανών.

Τον Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε ο Μάρτιν Σουλτς υποστηρίζοντας πως καταστρέφει τις δυτικές αξίες και υπονομεύσει τη διεθνή συνεργασία.

Ο υποψήφιος για την καγκελαρία τον χαρακτήρισε «καταστροφέα», προσθέτοντας πως δημιουργεί πρόβλημα στην ειρηνική συνεργασία των κρατών, η οποία βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και την ανοχή.

«Οφείλει κάποιος να εναντιωθεί σε έναν τέτοιο άνθρωπο και την ιδεολογία του, (αυτή) του επανεξοπλισμού» υπογράμμισε, ενώνοντας τη φωνή με αυτές των κυβερνώντων στη Γερμανία, όπως η Άνγκελα Μέρκελ και ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, νωρίτερα, μέσω Twitter επέκρινε τη Γερμανία για το εμπορικό της πλεόνασμα και το επίπεδο των στρατιωτικών της δαπανών, μία ημέρα αφότου η Γερμανίδα καγκελάριος εξέφρασε αμφιβολίες για το πόσο αξιόπιστος εταίρος είναι πλέον οι ΗΠΑ.

«Έχουμε ένα τεράστιο εμπορικό έλλειμμα με τη Γερμανία, επιπλέον (οι Γερμανοί) δαπανούν πολύ λιγότερα απ’ όσα θα έπρεπε για το ΝΑΤΟ και τον στρατό. Πολύ κακό για τις ΗΠΑ. Αυτό θα αλλάξει» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments