Αθλητισμός

Έρχεται ο Μποκανί για τον Ολυμπιακό!

Έρχεται ο Μποκανί για τον Ολυμπιακό!
Βρήκε σέντερ φορ! Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αναμένεται την Δευτέρα ο 31χρονος Κονγκολέζος επιθετικός, Ντιεμερσί Μποκανί.n

Μεταγραφικό «μπαμ» επιφύλασσε η Κυριακή για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον βασικό σέντερ φορ τους για τη νέα χρονιά που ξεκινά στο πρόσωπο του έμπειρου διεθνή Κονγκολέζου, Ντιμερσί Μποκανί. Πρόκειται για έναν παίκτη που ζήτησε ο Μπεσνίκ Χάσι από τη διοίκηση του Ολυμπιακού αφού ο Αλβανός τεχνικός που έχει ξανασυνεργαστεί μαζί του για μια διετία στην Άντερλεχτ θεωρεί ότι ο Μποκανί ταιριάζει πλήρως στο ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η ομάδα του.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν άμεσα και κάτω από απόλυτη μυστικότητα για την απόκτησή του, ενώ νωρίτερα είχαν μιλήσει και με τον Μάρκο Σίλβα ο οποίος τον είχε παίκτη τη σεζόν που τελείωσε στη Χαλ, ως δανεικό από τη Ντινάμο Κιέβου. Λεπτομέρειες γύρω από το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας αλλά και το καθεστώς της μετακίνησής του στο Λιμάνι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός για την περίπτωσή του έχει κάνει μια οικονομική υπέρβαση ως προς το συμβόλαιο που του πρόσφερε.

Σε κάθε περίπτωση, ο 31χρονος σέντερ φορ αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας της Δευτέρα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας με τις υπογραφές των συμβολαίων και ακολούθως να πετάξει για Ζέεφελντ.

Με την απόκτησή του, ο Ολυμπιακός πλέον ξεμπερδεύει νωρίς με ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του νέου ρόστερ του -τον βασικό σέντερ φορ- και μπορεί να ασχοληθεί με περισσότερη… ηρεμία για τα υπόλοιπα ανοιχτά «μέτωπα» του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments