Αθλητισμός

Το “κιτρινόμαυρο” ξεκαθάρισμα και η ξεχωριστή υπόθεση Κονέ

Το “κιτρινόμαυρο” ξεκαθάρισμα και η ξεχωριστή υπόθεση Κονέ
Ο αθλητικός Τύπος της Κυριακής γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

​ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για μεταγραφικό… ξεκαθάρισμα κάνει λόγο η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ που αναφέρει σχετικά: «ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Αυτό που θα κρίνει του Σκόκο, το χτύπημα για Αραούχο και η εμπλοκή του Λιβάγια στην όλη υπόθεση. ΕΞΤΡΕΜ: Στους δικηγόρους η μπάλα για να ξεμπλοκάρει το θέμα του διαβατηρίου του Ματσίς. Η ανοιχτή γραμμή με Μπαχούι, οι επαφές με Ισνάλντο, τα κλικ των Μπούργκι και Χάιμε στους Χιμένεθ-Μαϊστόροβιτς και το σενάριο της έκπληξης. ΣΤΟΠΕΡ: Οι δυσκολίες του Καμπρέρα και Τζουρού και τα δύο επτασφράγισμα μυστικά. Η ξεχωριστή υπόθεση Κονέ, ο οποίος παραμένει στα υπόψιν της ΑΕΚ για την μεσαία γραμμή». Η εφημερίδα καταλήγει αναφέροντας «Ψάχτηκε για Κάρλος Κλερκ. Καλά πληροφορημένες πηγές από την Ισπανία θέλουν την Ένωση να ασχολήθηκε με τον αριστερό μπακ της Οσασούνα που κατέγραψε φέτος 25 συμμετοχές».

SPORTDAY

Με την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο ασχολείται η εφημερίδα στα πρώτα της θέματα που αφορούν την ΑΕΚ. «Απασφαλίζουν», γράφει στον τίτλο της και προσθέτει: «Βάζουν κάτω τα δεδομένα στην Ένωση, για επίσημη κρούση για Αραούχο».

LIVESPORT

«Κιτρινόμαυρο» είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της LS, με την εφημερίδα να γράφει στον τίτλο «Έρχεται… τσουνάμι» και προσθέτει: «Στήνει σκηνικό με απανωτά χτυπήματα η ΑΕΚ. Κινείται για Ματσίς, επιμένει για Αραούχο, στα σκαριά ανακοινώσεις για την οικοδομική άδεια». Ακολουθούν παρουσίαση φανέλας και διαρκείας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα που καταλήγει: «Παιχνίδι τακτικής με Νιούελς για Σκόκο, στην πόρτα της Εσπανιόλ ο Ντίντακ, γράφουν οι Ισπανοί».

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments