Απαγωγή Λεμπιδάκη: Το τελευταίο sms των απαγωγέων | Pagenews.gr
Pagenews Team 18 Ιουνίου 2017, 17:25 18 Ιουνίου 2017, 17:25

Το τελευταίο μήνυμα των απαγωγέων προς την οικογένειά του στάλθηκε πριν από ένα μήνα. Τα λύτρα που ζητούσαν για να τον απελευθερώσουν έφταναν τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Όλα άρχισαν όταν ο επιχειρηματίας, που δεν λάμβανε κανένα μέτρο ασφαλείας έπεσε σε ενέδρα, την ώρα που επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι απαγωγείς τον ανάγκασαν να σταματήσει εμβολίζοντας το όχημα του, και τον άρπαξαν διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα αυτοκίνητα βρέθηκαν λίγο αργότερα καμένα, σε χώρο στάθμευσης κοντά στο ΠΑΓΝΗ.

Η αποκάλυψη έρχεται μία μέρα μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής της οικογένειας, με την οποία ανακοίνωσε ουσιαστικά το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς, σε μια προσπάθεια που κρίνεται ως απέλπιδα προσπάθεια πίεσης προς τους αγνώστους που κρατούν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη από την Πέμπτη 30 Μαρτίου, εδώ και 81 ημέρες.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη

Ετικέτες: