Αθλητισμός

Αλλάζουν τα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΟΚ

Αλλάζουν τα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΟΚ
Ανατροπή αναμένεται να σημειωθεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ μετά την έλευση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να βάζει «φρένο» στο θέμα της απόκτησης του Σεΐχ Εντόι.

Σαράντα οκτώ ώρες απομένουν για την πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ και την πρώτη γνωριμία των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού επιτελείου με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος αποτελεί τον διάδοχο του Βλάνταν Ίβιτς στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. 

Εκείνο που προκύπτει, όπως γράφει από σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, είναι πως μετά την έλευση του Σέρβου προπονητή στη Θεσσαλονίκη αλλάζει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, με αρκετές από τις μεταγραφικές υποθέσεις να παγώνουν σε σημαντικό βαθμό.

Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και εκείνη του Σεΐχ Εντόι, αφού ο Στανόγεβιτς θέλει να έχει «τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο» για την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή και ενός περιφερειακού επιθετικού. 

Ο Λούμπος Μίχελ, πάντως, φέρεται να πιστεύει πολύ στον Σενεγαλέζο χαφ, με τον οποίο μάλιστα λέγεται πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments