Αθλητισμός

Απίθανο σενάριο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Μπελχαντά

Απίθανο σενάριο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Μπελχαντά
Ένα σενάριο που φαντάζει ως αρκετά δύσκολο προκύπτει σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία και θέλει τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί την περίπτωση του Γιουνές Μπελχαντά.n

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα οι πράσινοι παρακολουθούν την περίπτωση του Γιουνές Μπελχαντά που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ως δανεικός στη Νις από την Ντιναμό Κιέβου. Με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά μετρώντας συνολικά 31 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 5 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως πρόκειται για μία περίπτωση που μοιάζει πάρα πολύ δύσκολη με βάση τα οικονομικά δεδομένα του τριφυλλιού αφού η αξία του είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Ακόμα και σε μία προοπτική δανεισμού τα χρήματα που θα πρέπει να λάβει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τον καθιστούν πολύ «τσουχτερή» περίπτωση.

Η γαλλική ομάδα δεν αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που έχει για τον παίκτη και οι Ουκρανοί αναζητούν ομάδα προκειμένου να τον παραχωρήσουν. Σύμφωνα με την ίδια πηγή στις ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση είναι και η Ζενίτ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments